iPhone 8 rosu vs iPhone 7 rosu: Comparatia Culorilor

iPhone 8 rosu apare astazi intr-o comparatie interesanta cu un iPhone 7 rosu pentru a ni se arata diferentele dintre culorile celor doua modele.

iPhone 8 rosu iPhone 7 rosu Comparatia Culorilor

iPhone 8 rosu a fost lansat anul acesta de catre compania Apple pentru clientii din lumea intreaga, amercanii continuand o serie inceputa anul trecut cu iPhone 7 rosu. Pentru ca lumea astepta cu nerabdare lansarea unui iPhone 8 de culoare rosie, Apple le-a permis unor bloggeri sa faca unboxing-uri inaintea lansarii, iar dupa ea vedem o comparatie si cu iPhone 7 rosu.

Dupa cum prea bine stiti, iPhone 7 are o carcasa din aluminiu, in timp ce iPhone 8 are o carcasa din sticla, asa ca nuanta de rosu pe care o are vopseaua carcasei este diferita. Puteti vedea in clipul video de mai jos ca pentru iPhone 8 vorbim despre o nuanta diferita de rosu, poate chiar mai atractiva pentru unii, cei de la Apple facand deasemenea scrisul intr-o nuanta argintie.

Separat de aceste diferente pentru nuanta culorii rosii, intre cele doua modele ale telefoanelor iPhone, care fac parte din categoria (PRODUCT)RED, nu exista alte modificari.