Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 rosu vs iPhone 7 rosu: Comparatia Culorilor

iPhone 8 rosu vs iPhone 7 rosu: Comparatia Culorilor

iPhone 8 rosu apare astazi intr-o comparatie interesanta cu un iPhone 7 rosu pentru a ni se arata diferentele dintre culorile celor doua modele.

iPhone 8 rosu iPhone 7 rosu Comparatia Culorilor

iPhone 8 rosu a fost lansat anul acesta de catre compania Apple pentru clientii din lumea intreaga, amercanii continuand o serie inceputa anul trecut cu iPhone 7 rosu. Pentru ca lumea astepta cu nerabdare lansarea unui iPhone 8 de culoare rosie, Apple le-a permis unor bloggeri sa faca unboxing-uri inaintea lansarii, iar dupa ea vedem o comparatie si cu iPhone 7 rosu.

Dupa cum prea bine stiti, iPhone 7 are o carcasa din aluminiu, in timp ce iPhone 8 are o carcasa din sticla, asa ca nuanta de rosu pe care o are vopseaua carcasei este diferita. Puteti vedea in clipul video de mai jos ca pentru iPhone 8 vorbim despre o nuanta diferita de rosu, poate chiar mai atractiva pentru unii, cei de la Apple facand deasemenea scrisul intr-o nuanta argintie.

Separat de aceste diferente pentru nuanta culorii rosii, intre cele doua modele ale telefoanelor iPhone, care fac parte din categoria (PRODUCT)RED, nu exista alte modificari.

 • P.P

  Arata mai bine culoarea rosu de pe aluminiu (i7)

 • Srb Srb

  Superbe amandoua
  Samsung nu are bani pt cauze nobile…abia castiga bani cu S8 S9 Note

 • Brtx

  Apple inoveaza. Urmeaza sa scoata ultima inventie de la ei un Iphone 4s (generatie 2018) vopsit cu Albastru de Voronet.

 • Dabija

  😂😂😂 pai Apple a facut prima data albastru de Voronet !!! Nu stiati !? Pfff saracilor 😂😂😂

 • silviu barbu

  :)))))

 • adridedu

  S U P E R B E ! Superb si SRB, ca de obicei.