Apple Watch: Program de Reparatii Gratuite Anuntat de Apple

Apple a pornit un program de reparatii gratuite pentru Apple Watch, compania americana oferindu-le clientilor posibilitatea de a repara un defect serios al ceasului.

Apple Watch Program Reparatii Gratuite Anunta Apple

Apple si-a anuntat zilele trecute service-urile autorizate in legatura cu un nou program de reparatii gratuite care vizeaza anumite modele ale Apple Watch 2 vandute pana acum. Mai exact, cei de la Apple a anuntat ca vor repara gratuit modelele Apple Watch 2 care au baterii umflate si carcasele desprinse de ecran, defectul parand sa fie de la componenta.

Apple va oferi reparatii gratuite pentru aceste modele ale Apple Watch pentru o perioada de maxim 3 ani dupa achizitia produsului, deci foarte multi clienti vor beneficia de program. Decizia celor de la Apple se aplica peste tot in lume si vine dupa ce multi clienti au vizitat service-urile sale cu astfel de modele ale Apple Watch 2 care aveau baterii umflate.

Din cauza unei baterii umflate un Apple Watch nu poate fi incarcat, iar utilizarea devine imposibila, sau foarte dificila daca si ecranul este separat de carcasa ceasului inteligent. Deocamdata doar modelele de 42mm ale Apple Watch 2 sunt reparate gratuit de catre compania Apple in service-urile autorizate, acestea necesitand si o inspectie inainte de a fi acceptate in program.

“Apple has determined that under certain conditions, some Apple Watch Series 2 devices may not power on or they may experience an expanded battery. Apple will service eligible devices free of charge. Apple will authorize coverage for eligible devices for three years after the original date of purchase.”

Apple porneste in mod obisnuit programe de acest gen doar daca descopera ca un numar neobisnuit de mare de produse sunt afectate de un defect de fabricatie care care in sarcina producatorului. Nu se intampla intotdeauna ca Apple sa porneasca programe de acest gen daca numarul de produse afectate nu este suficient de mare, asa ca aici vorbim despre un caz fericit pentru clienti.