iPhone 8 rosu – Primul Unboxing (VIDEO)

iPhone 8 rosu unboxing

iPhone 8 rosu este disponibil pentru precomanda incepand de ieri, compania Apple permitandu-le celor interesati sa cumpere noul model din magazinele sale. Livrarile acestor comenzi vor incepe abia de vineri, insa astazi vedem prezentarea telefonului pentru prima oara, un youtuber american avand ocazia de a incerca noul produs al Apple.

Versiunea rosie a iPhone 8 este practic identica din aproape toate punctele de vedere cu modelele standard, singura diferenta fiind carcasa de culoare rosie, pe care o vedeti. Acest rosu este mult mai intens decat cel pe care Apple l-a folosit pentru carcasa iPhone 7 anul trecut, insa acest lucru este normal, din moment ce vorbim despre colorarea unor materiale diferite.

iPhone 8 de culoare rosie va fi pus in vanzare vineri in anumite tari, insa nu se stie cand urmeaza sa ajunga si in Romania.

Articolul precedentFacebook: SECRETUL pe care Compania NU vrea sa il Stii
Articolul următorApple: Despagubiri URIASE Stabilite intr-un Proces in SUA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.