iOS 11.4 beta 2: Noutatile pe iPhone si iPad

iOS 11.4 beta 2 are noutatile pentru iPhone si iPad dezvaluite dupa ce Apple a lansat noua versiune a sistemului de operare pentru dezvoltatori.

iOS 11.4 beta 2 Noutati iPhone iPad

iOS 11.4 beta 2 are noutatile pentru iPhone si iPad descoperite noaptea trecuta de catre youtuberi, ei prezentand schimbarile pe care compania Apple le-a facut pentru telefoane. In primul rand avem un wallpaper nou iniOS 11.4 beta 2 pentru telefoanele iphone, iar in clipurile video de mai jos il puteti vedea, el fiind aparent disponibil doar pe unele modele ale iPhone

iOS 11.4 beta 2 vine deasemenea cu o functie noua si foarte interesanta pentru iPhone X, telefoanele care au carcasa magnetica putandu-si bloca si debloca ecranul la inchiderea acesteia. Functia este una extrem de utila pentru foarte multi utilizatori, ea fiind similara cu cea pe care o ofera tabletele iPad de ani de zile cu carcasele Inteligente ale Apple.

iOS 11.4 beta 2 nu are alte schimbari majore implementate de catre compania Apple, insa asta e normal pentru ca actualizarea este gandita pentru a aduce functii pentru mediul educational. iOS 11.4 beta 2 este doar una dintre multiplele versiuni beta pe care Apple le va lansa pana prin iunie, cand va oferi si versiunea finala a sistemului de operare.