iPhone X Plus: Productia Incepe mai DEVREME in 2018

iPhone X Plus va avea productia inceputa mai devreme de catre compania Apple in anul 2018, cei de la Samsung primind deja ordine de a fabrica ecranul mai mare.

iPhone X Plus Productia Incepe DEVREME 2018

iPhone X PlusiPhone 11 Plus, sau orice alta denumire urmeaza sa aiba viitorul model al iPhone care va inlocui iPhone 8 Plus, ar urma sa intre in productie mai devreme decat precedentele modele ale celor de la Apple. Conform unor informatii aparute astazi, productia ecranului iPhone X Plus urmeaza sa inceapa in luna mai, cu mai bine de o luna mai devreme decat in cazul iPhone X, iar asta pentru ca Apple nu mai vrea probleme cu asamblarea telefoanelor.

iPhone X Plus va genera o crestere substantiala a productiei de ecrane OLED pentru Apple la compania Samsung, aceasta fiind redusa aproape in totalitate in perioada aceasta din cauza vanzarilor slabe ale iPhone X. Conform celor care au discutat cu Samsung, se estimeaza ca 2 -3 milioane de ecrane pentru iPhone X Plus urmeaza sa fie produse in mai, productia urmand a se dubla dupa iunie, ea urmand a creste treptat pana in septembrie 2018.

iPhone X Plus – productia incepe mai devreme in 2018

iPhone X Plus va fi lansat in toamna alaturi de iPhone X si iPhone 9 in toamna acestui an, compania Apple intentionand sa aduca toate cele trei modele pe piata in acelasi timp, spre deosebire de anul trecut. Tot spre deosebire de anul trecut, compania Apple vrea ca iPhone X 2018, iPhone X Plus si iPhone 9 sa fie asamblate fara probleme, asa ca le cere partenerilor sa produca unele componente din timp, pentru a avea suficiente cand va incepe asamblare.

“Apple’s iPhone main panel supplier South Korea’s Samsung monitors spread the OLED production capacity doubling plan and shipments will begin gradually by the end of May. Samsung’s OLED production capacity in May is about 2 million to 3 million, and it plans to double its monthly output to 4 million to 6 million units after June. Apple will introduce three new iPhones in one breath this year, and the demand for parts and components will be greater than the same period of last year.”

iPhone X Plus urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.4 inch, conform celor mai recente informatii, o noua rezolutie urmand a fi folosita pentru el, totul pentru a oferi o experienta mai buna de utilizare. iPhone X Plus ar trebui sa aiba dimensiuni extrem de similare cu cele ale iPhone 8 Plus, singura diferenta fiind ca ecranul va acoperi aproape intregul panou frontal, un decupaj urmand a fi deasemenea integrat pentru a ascunde o camera TrueDepth.

6 COMENTARII

  1. Parca era deja note 9… acum este vorba de “poate”
    Vezi ca daca iti iei iphone plus 6.4” va costa cat iti valoreaza masina acum…

  2. Daca nu ar avea camera scoasă in afara bine ar fi!pe mine nu ma deranjează foarte mult acel decupaj,bine ar fi mai frumos fara el,dar la X camera principala e oribila!