Dropbox: Actualizare cu Multe Functii noi pentru Aplicatie

Aplicatia Dropbox a fost actualizata noaptea trecuta, compania americana implementand o serie de noi functii utile pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Dropbox Actualizare Multe Functii noi Aplicatie

Dropbox este aplicatia celui mai popular serviciu de stocare de fisiere disponibil pentru terminale mobile sau desktop-uri, iar in cursul acestei noptii trecute compania care a creat-o a lansat o actualizare pentru ea in App Store. Noua versiune a aplicatiei compatibile cu iPhone, iPad si iPod Touch aduce o serie de functii noi, importante, pentru utilizatori.

Dropbox implementeaza in primul rand posibilitatea de a naviga printre fisierele fisierele din aplicatie cu vizualizare pe intregul ecran al iPad, ceva ce permite afisarea denumirilor intregi ale fisierelor lungi. Mai mult decat atat, aplicatia Dropbox are implementa in sfarsit suport pentru drag and drop in iOS 11, deci putem trage fisierele din alte aplicatii direct in cea Dropbox pentru a le transfera foarte rapid oricand dorim asta.

Dropbox are deasemenea implementata o functie care permite oferirea de acces pentru fisiere noastre chiar si cand nu avem un calculator in fata, aceasta fiind foarte utila pentru multa lume. In final, Dropbox imbunatateste si extinde suportul pentru editarea fisierelor, peste 120 de tipuri de fisiere fiind acum suportate de catre serviciu.

  • Full-screen file navigation on iPad: Now you can finally see those super-long filenames as you browse on your tablet, by collapsing the preview pane.
  • Drag and drop: For those of you on iOS 11, you can now tap-and-hold files to drag-and-drop them around in your Dropbox.
  • Grant access on the go: Let’s say someone requests access to your file—but you’re out on a trip. Now you can get a push notification and grant access from your phone, even if you’re a million miles away.
  • Better text file support: Improved previewing and introduced text editing for more than 120 file extensions!

In final avem rezolvari ale problemelor generale ale aplicatiei si imbunatatirea performantelor, aplicatia Dropbox fiind disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, in App Store.

1 COMENTARIU