Spotify: Noul Design pentru Aplicatia iPhone si Android

Spotify a creat un nou design pentru aplicatia iPhone si Android, iar el incepe sa fie disponibil pentru utilizatorii care folosesc serviciul.

Spotify interfata noua iPhone Android

Spotify continua lupta cu Apple Music prin lansarea unui nou design pentru aplicatia dedicata telefoanelor iPhone si Android, acesta aparand pentru unii utilizatori din lumea intreaga. Vorbim despre o interfata modificata pentru aplicatia Spotify care are menirea de a afisa continutul intr-un mod mai usor de inteles, dar si cu mai multe optiuni de control pentru muzica.

Spotify afiseaza noul design doar pentru unii dintre utilizatorii iPhone si Android din lumea intreaga in momentul de fata, insa am putea vorbi despre un test facut de catre companie. Desi se specula ca Spotify ar putea lansa o aplicatie separata pentru a oferi acest nou design si noi optiuni pentru versiunea gratuita a serviciului de streaming audio, se pare ca asta nu se va intampla.

Spotify – noul design pentru aplicatia iPhone si Android

Spotify interfata noua iPhone Android 1

Spotify le va aduce utilizatorilor mai multe optiuni pentru a sari peste melodiile care nu le plac, inclusiv cele din playlist-urile “gold edition”, ceva ce pana acum nu era disponibil. Practic, Spotify vrea sa extinda functionalitatea disponibila pentru utilizatorii ce folosesc gratuit serviciul, asa cum se intampla si in cazul Apple Music, desi gratuitatea acolo e limitata.”

“… these UI changes, which include the option to play songs on demand in select playlists, would make the free tier act more like a Premium account.”

Spotify interfata noua iPhone Android 2

Spotify schimba aproape toata interfata aplicatiei pentru iPhone si Android in ideea de a imbunatati experienta de utilizare oferita pentru toata lumea, asa ca noi avem doar de castigat. Avand in vedere ca in momentul de fata aceasta noua interfata este testata cu un numar relativ redus de utilizatori, e greu de spus cand va fi lansata in mod oficial.

 

1 COMENTARIU