iPhone X: Acum poti Instala si Rula Windows 7

iPhone X este cel mai puternic telefon mobil al companiei Apple, iar astazi avem o demonstratie a faptului ca poate rula inclusiv sistemul de operare Windows 7.

iPhone X Instala Rula Windows 7

iPhone X este cel mai puternic telefon mobil creat vreodata de catre compania Apple, iar dupa cum puteti vedea deja din clipul video de mai jos, Windows 7 poate fi rulat pe el. Nu vorbim despre o experienta grozava pe care Windows 7 o are in cazul iPhone X, dar asta pentru ca emularea facuta in vederea instalarii afecteaza performantele generale.

iPhone X nu are suport nativ in Windows 7, asa ca puteti vedea ca grafica nu este chiar atat de buna, insa asta si pentru ca sistemul de operare nu recunoaste componentele telefonului. Multumita puterii de procesare pe care o ofera iPhone X, pana acum am vazut diverse versiuni ale Windows instalate pe telefonul companiei Apple, inclusiv unele jocuri rulate pe el.

Daca sunteti interesati sa testati Windows 7, sau alte sisteme de operare, pe iPhone X, sau alte produse ale Apple, atunci va trebui sa folositi emulatorul din aceasta pagina.