iPhone X: Acum poti Instala si Rula Windows 7

iPhone X este cel mai puternic telefon mobil al companiei Apple, iar astazi avem o demonstratie a faptului ca poate rula inclusiv sistemul de operare Windows 7.

iPhone X Instala Rula Windows 7

iPhone X este cel mai puternic telefon mobil creat vreodata de catre compania Apple, iar dupa cum puteti vedea deja din clipul video de mai jos, Windows 7 poate fi rulat pe el. Nu vorbim despre o experienta grozava pe care Windows 7 o are in cazul iPhone X, dar asta pentru ca emularea facuta in vederea instalarii afecteaza performantele generale.

iPhone X nu are suport nativ in Windows 7, asa ca puteti vedea ca grafica nu este chiar atat de buna, insa asta si pentru ca sistemul de operare nu recunoaste componentele telefonului. Multumita puterii de procesare pe care o ofera iPhone X, pana acum am vazut diverse versiuni ale Windows instalate pe telefonul companiei Apple, inclusiv unele jocuri rulate pe el.

Daca sunteti interesati sa testati Windows 7, sau alte sisteme de operare, pe iPhone X, sau alte produse ale Apple, atunci va trebui sa folositi emulatorul din aceasta pagina.

Articolul precedentiPhone: Apple Promoveaza AppStore si Camera in noi Reclame
Articolul următoreMAG: 900 LEI Reducere la iPhone 8 de Stock Busters
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.