LG G7: EXCLUSIV, Asa Arata Clona iPhone X

LG G7 are prezentat pentru prima oara intr-o imagine de presa noul design oficial care este folosit de catre compania coreeana pentru a copia iPhone X.

LG G7 clona iPhone X

LG G7 este un nou smartphone pe care compania LG il are in momentul de fata in proces de dezvoltare in vederea lansarii pe pietele globale, el urmand a avea si cuvantul ThinQ in denumire, conform celor mai recente zvonuri. Astazi avem ocazia de a vedea si o prima imagine de presa pentru LG G7, telefonul considerat a fi o clona a iPhone X va ascunde acel decupaj cu care Apple se lauda, dar de care sunt rusinati producatorii de telefoane Android.

LG G7 apare in imaginae de mai jos in toata “frumusetea” sa, iar asa puteti vedea ca in partea inferioara a ecranului exista o margine care in combinatie cu decupajul superior pare a fi complet stupida. Toti producatorii de telefoane Android au ales sa faca aceasta combinatie doar pentru a copia decupajul ecranului iPhone X, iar in cazul LG G7 nu vorbim despre ceva diferit, chiar si angajatii companiei coreene considerand ca design-ul e stupid.

LG G7 – asa arata clona iPhone X

https://twitter.com/evleaks/status/986032573318037510

LG G7 urmeaza sa fie prezentat in viitorul apropiat de catre compania LG, el fiind pregatit cu un ecran care are diagonala de 6.1 inch, dar si un chip Qualcomm Snapdragon 845, de ultima generatie. Din pacate, se pare ca LG G7 urmeaza sa aiba doar 4 GB RAM si 64 GB spatiu de stocare, iar in contrast cu iPhone X, se pare ca Apple nu va folosi un ecran OLED, ci un ecran LCD, acesta urmand a avea rezolutie de 2560 x 1440 pixeli si rata de aspect 19:9.

LG G7 va fi totusi un smartphone interesant, compania coreeana incercand sa aduca pe piata un telefon care sa concureze serios cu Samsung Galaxy S9 si iPhone X, deci va avea cu siguranta unele functii importante. Cat ca costa LG G7 deocamdata nu se stie, dar daca va fi la fel de scump precum telefoanele premium competitoare, atunci sansele sale de a avea succes sunt foarte mici, LG avand probleme mari cu vanzarile in trecut.