Samsung Galaxy X: EXCLUSIV, Asa va ARATA Noul Design

Samsung Galaxy X are noul design dezvaluit in exclusivitate inainte ca telefonul sa fie lansat de catre compania coreeana, un telefon impresionant fiind pregatit.

Samsung Galaxy X ARATA Noul Design

Samsung Galaxy X are confirmat in exclusivitate noul design care urmeaza sa fie oferit pentru clienti in momentul in care va fi lansat pe piata, informatiile venind cel mai probabil de la surse din interiorul Samsung. Samsung Galaxy X este denumirea pe care presa o foloseste pentru viitorul telefon pliabil pe care compania coreeana vrea sa-l lanseze pe piata undeva in cursul anului viitor, ea avand concurenta serioasa din partea Huawei.

Samsung Galaxy X a fost anuntat initial acum mai bine de un an si jumatate de catre presa dupa ce a primit informatii direct de la compania Samsung, iar in februarie presedintele diviziei mobile a confirmat lansarea sa in 2018. DJ Koh a anuntat ca Samsung Galaxy X urmeaza sa fie lansat in toamna anului 2018, pana atunci urmand a fi rezolvate probleme care afecteaza interfata sa, insa acum se pare ca lansarea va fi amanata pana in prima parte a 2019.

Samsung Galaxy X a fost prezentat in stadiu de prototip la CES 2018 de catre compania Samsung, acel model avand trei ecrane cu diagonala de 3.5 inch instalate de catre coreeni, doua in partea frontala si una in carcasa. Cand Samsung Galaxy X nu ar fi pliat, cele doua ecrane OLED cu diagonala de 3.5 inch ar forma un ecran de 7 inch, insa probabil cu o margine intre ele, ceva ce este stupid si la telefoanele actuale cu design similar.

Samsung Galaxy X – exclusiv asa va arata noul design

Samsung Galaxy X ARATA Noul Design 1

Samsung Galaxy X va avea un design care seamana foarte mult cu cel al Samsung Galaxy Note, partea frontala fiind impartita intre cele doua ecrane, in timp ce al treilea ecran ar urma sa aiba o alta functionalitate necunoscuta. Design-ul Samsung Galaxy X nu este inca definitivat, Samsung testand prototipuri care se pliaza pe interior si pe exterior, planurile companiei fiind de a finaliza design-ul noului telefon undeva in cursul lunii iunie a acestui an.

“The front of the product is equipped with two 3.5-inch panels to create a 7-inch screen. The rear panel is equipped with a 3.5-inch panel, so that the screen can be checked even when the product is folded. In terms of size, when you open the foldable product, it realizes the big screen of Galaxy Note. The product does not grow to the size of the tablet PC when it unfolds, and it emphasizes portability more.”

Samsung Galaxy X urmeaza sa fie produs in cantitati de 500.000 – 2 milioane de unitati in cursul acestui an si la inceputul anului viitor, componentele urmand a fi produse incepand cu luna noiembrie. Samsung Galaxy X va fi cu siguranta prezentat iar pana atunci in versiunea sa finala, compania Samsung urmand a fi prezenta la IFA Berlin 2018 cu noi produse si e foarte probabil sa faca o vizionare acolo pentru a arata partenerilor noul telefon.

Samsung Galaxy X care arata ca un Samsung Galaxy Note nu ar fi o idee chiar atat de rea, insa daca design-ul va contine doua ecrane care se pliaza unul pe celalalt, atunci vorbim despre o idee executata prost. Un design ideal ar fi avut la baza un Samsung Galaxy X cu un ecran OLED pliabil, insa se pare ca Samsung merge pe ideea altor companii si va crea un telefon cu aceleasi probleme precum cele ale competitorilor.

54 COMENTARII

  1. Sper să găsească o soluție pe termen lung la uzura excesivă pe care așa un device ar trebui să o suporte în zona îndoită. Greu de crezut totuși!

  2. Lasa nu te stresa tu ca inca nu sa stricat nmk..si de unde sti ca nu rezista mult…ai uitat ca samsung lucreaza de cativa ani cu graphen?

  3. Am dat o tura printre stiri si mam intors aici
    ..poza mi se pare facke ca o stiu de cativa ani de pe youtube..dar nu ma interes..inceputu e greu..hai samsung ca poti…

  4. Măi Stelică, eu ți-am mai spus o dată cum e treaba cu stresul ?Uite, îți mai explic și azi: dacă tu ești stresat, asta nu înseamnă că toată lumea e ca tine, deci las-o mai ușor cu stresul. Cercetările arată că e un factor important care contribuie la îmbătrânirea prematură. Nu uita, o să am nevoie de tine când voi avea 80 și ceva de ani ???

  5. Samsung ”lucrează” cu graphene, da, e adevărat. Dar din laborator și până la producția în masă e cale lungă. Așa, preț de ani buni, uneori chiar zeci de ani.

  6. Dacă îl scot pe piață însemna că e bine pus la punct. Să vedem … Oricum, viitorul sună incitant cu o companie ca Samsung.

    Cu Apple, viitorul este … colorat, doar ?? Deja mă aștept la o nouă culoare de iPhone pentru toamna lui 2018.

  7. Mă amuză Merlin și prietenii săi din livada cu crengile înalte…
    Vulpițele astea nu sunt capabile să accepte că alte companii sunt mai bune decât Apple.

    Se numește “disonanță cognitivă”

  8. Apple l-ar fi dat în judecată! Și Srb ar fi spus că pensonul lui Van Gogh este o clonă a pen-ului iPad!
    Apple ar fi patentat aspectul “landscape” și aleluia picturi Van Gogh.
    Slavă Domnului că Apple nu există de mai de multă vreme

  9. Trecând peste repetatele tale acte de masacrare a gramaticii limbii române, am reușit să înțeleg, sau mai bine zis, să deduc ce-ai mâzgălit acolo. Și-mi dau seama că tu nu suferi doar de stres. Apple sunt niște borfași, asta e drept, dar dacă n-ar fi existat ei, tu n-ai mai avea touch screen pe RS6…

  10. Tu nu vezi ce extaz că Apple va scoate un iPhone cu fața neagră și carcasa roșie? Zici că au inventat motorul stelar Warp.

    În același timp, nu le place un model care schimbă radical designul în bine. Le place bretonul pe ecran, dar orice e non-Apple miroase urât.

  11. Stai linistit ca samsung o sa scoata toate alea.si bandane de mana clapete tel.si tablete tel.si ce nu ai tu imaginatie o sa scoata samsung…
    Apple ce scoate?culori si acelasi Design ?ia un strugure ca vine toamna

  12. Zilele trecute am făcut un experiment: am testat un iPhone X, să văd, oare chiar nu mă pot obișnui cu ”bretonul”? Guess what, pe măsură ce l-am folosit, gaura din display a ajuns să mă dezguste din ce în ce mai mult. E de-a dreptul revoltător, mai ales când urmărești un video în landscape mode, să-ți fie *furată* o parte din ecran! Cu toată bunăvoința, NU pot accepta așa ceva.

  13. Astept primul bend test 🙂 hai sa nu mai fim rai, telefonul se va indoi partial, 45-60 grade maxim, astfel riscul de uzura este redus, dar din punctul meu de vedere nu isi mai are rostul, ori se indoaie complet, ori nu se mai indoaie. Un avantaj ar fi ca nu mai ai nevoie de stand insa in vei indoii involuntar, apoi vei capata un nou tic nervos, sau il bagi in buzunar la spate si se va indoi singur, stai sa il indrepti, apoi sa il indoi, teoretic pentru convorbiri forma ideala a unui telefon este semicerc, astfel incat sa fie cat mai aproape de ureche si de gura, insa tehnologia a avansat atat de mult incat nu mai este nevoie, vezi airpods. In ultima perioada folosesc tot mai mult aipods si deja mi se pare obositor sa stau cu telefonul la ureche, deci ce rost ar avea un telefon care se indoaie partial? Plus ca vei fi obligat sa folosesti ambele maini pentru actiuni care acum poti sa le faci cu o singura mana. De apreciat Samsung pentru initiativa, insa tehnologia se indreapta in alta directie.

  14. Sună bine ideea de telefon – tableta,dar până va exista așa ceva,mai avem de schimbat câteva telefoane.Chestia asta cu 2 ecrane unite mi se pare o prostie.