Samsung Galaxy X: EXCLUSIV, Asa va ARATA Noul Design

Samsung Galaxy X are noul design dezvaluit in exclusivitate inainte ca telefonul sa fie lansat de catre compania coreeana, un telefon impresionant fiind pregatit.

Samsung Galaxy X ARATA Noul Design

Samsung Galaxy X are confirmat in exclusivitate noul design care urmeaza sa fie oferit pentru clienti in momentul in care va fi lansat pe piata, informatiile venind cel mai probabil de la surse din interiorul Samsung. Samsung Galaxy X este denumirea pe care presa o foloseste pentru viitorul telefon pliabil pe care compania coreeana vrea sa-l lanseze pe piata undeva in cursul anului viitor, ea avand concurenta serioasa din partea Huawei.

Samsung Galaxy X a fost anuntat initial acum mai bine de un an si jumatate de catre presa dupa ce a primit informatii direct de la compania Samsung, iar in februarie presedintele diviziei mobile a confirmat lansarea sa in 2018. DJ Koh a anuntat ca Samsung Galaxy X urmeaza sa fie lansat in toamna anului 2018, pana atunci urmand a fi rezolvate probleme care afecteaza interfata sa, insa acum se pare ca lansarea va fi amanata pana in prima parte a 2019.

Samsung Galaxy X a fost prezentat in stadiu de prototip la CES 2018 de catre compania Samsung, acel model avand trei ecrane cu diagonala de 3.5 inch instalate de catre coreeni, doua in partea frontala si una in carcasa. Cand Samsung Galaxy X nu ar fi pliat, cele doua ecrane OLED cu diagonala de 3.5 inch ar forma un ecran de 7 inch, insa probabil cu o margine intre ele, ceva ce este stupid si la telefoanele actuale cu design similar.

Samsung Galaxy X – exclusiv asa va arata noul design

Samsung Galaxy X ARATA Noul Design 1

Samsung Galaxy X va avea un design care seamana foarte mult cu cel al Samsung Galaxy Note, partea frontala fiind impartita intre cele doua ecrane, in timp ce al treilea ecran ar urma sa aiba o alta functionalitate necunoscuta. Design-ul Samsung Galaxy X nu este inca definitivat, Samsung testand prototipuri care se pliaza pe interior si pe exterior, planurile companiei fiind de a finaliza design-ul noului telefon undeva in cursul lunii iunie a acestui an.

„The front of the product is equipped with two 3.5-inch panels to create a 7-inch screen. The rear panel is equipped with a 3.5-inch panel, so that the screen can be checked even when the product is folded. In terms of size, when you open the foldable product, it realizes the big screen of Galaxy Note. The product does not grow to the size of the tablet PC when it unfolds, and it emphasizes portability more.”

Samsung Galaxy X urmeaza sa fie produs in cantitati de 500.000 – 2 milioane de unitati in cursul acestui an si la inceputul anului viitor, componentele urmand a fi produse incepand cu luna noiembrie. Samsung Galaxy X va fi cu siguranta prezentat iar pana atunci in versiunea sa finala, compania Samsung urmand a fi prezenta la IFA Berlin 2018 cu noi produse si e foarte probabil sa faca o vizionare acolo pentru a arata partenerilor noul telefon.

Samsung Galaxy X care arata ca un Samsung Galaxy Note nu ar fi o idee chiar atat de rea, insa daca design-ul va contine doua ecrane care se pliaza unul pe celalalt, atunci vorbim despre o idee executata prost. Un design ideal ar fi avut la baza un Samsung Galaxy X cu un ecran OLED pliabil, insa se pare ca Samsung merge pe ideea altor companii si va crea un telefon cu aceleasi probleme precum cele ale competitorilor.