Apple: Compromisurile Necesare pentru a aduce macOS pe iPad

Presedintele Apple, Tim Cook, a vorbit intr-un nou interviu despre compromisurile pe care compania sa ar trebui sa le faca pentru a lansa iPad cu macOS.

Apple iPad macos

Tim Cook a fost fortat intr-un nou interviu sa vorbeasca despre ideea de a transforma tabletele iPad in Mac-uri, iar raspunsul a fost exact acelasi pe care l-am auzit de foarte multe ori. Presedintele Apple a afirmat ca este nevoie de o serie de compromisuri pentru a aduce macOS pe tabletele iPad, si ca Apple nu vrea sa le faca pentru ca nu crede in combinarea platformelor.

Presedintele Apple spune ca fiecare tip de produs in parte a fost gandit pentru un anumit scop, Mac-urile pentru a fi folosite la munca si iPad-urile pentru a fi folosite acasa. Apple crede in faptul ca oamenilor trebuie sa le fie oferite produsele perfecte pentru fiecare tip de munca de care ei au nevoie, iar in momentul de fata tabletele si laptop-urile au roluri diferite.

Tim Cook spune ca pentru a crea o tableta iPad cu macOS este nevoie de compromisuri pe care nu crede ca utilizatorii si le-ar dori, chiar daca asta ar aduce mai multi bani pentru Apple. Este adevarat ca foarte multi fani cer implementarea macOS in iPad de foarte mult timp, insa Apple a afirmat totdeauna ca scopul va tine platformele separate pentru totdeauna.

„We don’t believe in sort of watering down one for the other. One of the reasons that both of them are incredible is because we pushed them to do what they do well. And if you begin to merge the two … you begin to make trade offs and compromises. So maybe the company would be more efficient at the end of the day, but that’s not what it’s about. It’s about giving people things that they can then use to help them change the world or express their passion or express their creativity. So this merger thing that some folks are fixated on, I don’t think that’s what users want. I use everything and I love everything.”

In ciuda acestui lucru, incepand cu iOS 12 si macOS 10.14, cei de la Apple vor permite crearea de aplicatii universale pentru iPhone, iPad si Mac, asa cum ofera si Windows 10. Acesta este un prim pas spre unificarea platformelor, chiar daca nu asa cum si-ar dori lumea, ci doar prin simpla permite a rularii aplicatiilor pe mai multe tipuri de dispozitive.

Articolul precedentDaisy: Noul Robot al Apple care Dezasambleaza iPhone-uri
Articolul următoreMAG: Reduceri la Castile Beats de Stock Busters
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.