Tim Cook: Misiunea mea este sa Tin Secrete Proiectele Apple

tim cook secrete proiecte apple

Tim Cook a vorbit ieri cu actionarii companiei Apple cand a participat la adunarea genera a actionarilor, in cadrul careia consiliul director a fost reconfirmat in “functie” fara emotii. Tim Cook a vorbit despre foarte multe lucruri aseara si v-am spus ca el spera ca banii sa fie eliminati in favoarea solutiilor mobile de plata, lucru care inca este foarte departe.

Separat de asta, Tim Cook a afirmat deasemenea ca scopul sau in viata in momentul de fata este tinerea secrata a proiectelor pe care compania Apple le dezvolta in acest moment. El a spus ca Apple Park are un centru pentru vizitatori creat special pentru a-i tine pe vizitatori departe de cladirile in care sunt dezvoltate viitoarele produse ale Apple.

Tim Cook a afirmat in repetate randuri ca este foarte hotarat sa tina secretele Apple departe de ochii presei, iar afirmatia de astazi nu ar trebui sa mire pe cineva. Desigur ca in ultimii ani Apple nu a reusit sa tina secrete informatiile importante privind noile sale produse, insa o parte dintre ele au fost dezvaluite chiar de catre departamentul de marketing pentru a mentine interesul la un nivel ridicat.

“The reason we created the visitor’s center … the problem with opening up the main facility for tours is we have so much confidential stuff around and keeping stuff confidential is the bane of my existence now”

Apple a si glumit cu privire la masurile draconice de securitate pe care le impune angajatilor care lucreaza nu doar la proiecte speciale, ci si la proiecte de o importanta medie. Apple si-a creat o cultura de secretomanie si de protejare excesiva a oricarui tip de informatii cu privire la produsele dezvoltate pentru viitor, iar Tim Cook confirma iar cat de importanta e secretomania.