DxOMark: Asa sunt Testate Camerele Telefoanelor de catre Experti

DxOMark arata intr-un clip video procesul detaliat prin care sunt testate camerele telefoanelor mobile si a aparatelor foto pentru a descoperi cel mai bun gadget.

DxOMark Testate Camerele Telefoanelor Experti

DxOMark este cea mai respectata publicatie cand vine vorba despre informatii privind calitatea camerelor folosite in telefoane, sau a celor standard, fie ca sunt “de buzunar”, video, sau DSLR. DxOMark a devenit un fel de standar cand vine vorba despre topul celor mai bune camere din telefoanele mobile, iar cei de acolo au facut un clip video in care ne arata cum se fac aceste teste.

DxOMark testeaza toate telefoanele mobile aparute pe piata in fiecare an, acelasi lucru fiind valabil pentru camerele normale si cele DSLR, rezultatele lor fiind foarte asteptate de catre fanii telefoanelor iPhone si Android. Pentru a ajuns la rezultatele pe care toti le asteptam, cei de la DxOMark fac o serie foarte complexa de teste pentru fiecare gadget pe care il primesc.

DxOMark – asa sunt testate camerele telefoanelor de catre experti

DxOMark ne explica in clipul video de mai jos ca foloseste echipament de specialitate si desi face multe poze in conditii normale, in unele cazuri simuleaza in laborator conditiile normale de a inregistra poze. Rezultatul final pentru toate aceste teste sunt topurile pe care DxOMark le face pentru camere, cele ale telefoanelor mobile fiind mai cautate, pentru ca se vand cel mai mult.

DxOMark este cea mai “de incredere” publicatie cand vine vorba despre testarea camerelor, insa trebuie tinut minte faptul ca in final toata lumea are nevoie de bani si de finantare. In general, cam tot ceea ce spune DxOMark poate fi dovedit si in realitate, insa trebuie sa tineti minte ca “nu tot ceea ce zboara se mananca”, asa ca uneori e bine sa cercetati si singuri.