Windows 10: PENIBIL, Spring Creators Update AMANAT iar

Windows 10 intrece limitele penibilului dupa ce a doua versiune a Spring Creators Update are descoperita o problema care impiedica lansarea pentru utilizatori.

11

Windows 10 PENIBIL Spring Creators Update AMANAT

Windows 10 trece printr-o situatie foarte penibila dupa ce actualizarea Spring Creators Update va fi amanata din nou dupa ce a fost descoperit o a doua problema pentru calculatoarele utilizatorilor. V-am spus saptamana trecuta ca actualizarea care trebuia sa fie lansata pe data de 10 aprilie a fost amanata dupa ce s-a descoperit ca un bug genereaza blocaje ale calculatoarelor in timpul folosirii si reporniri fortate pentru utilizatori, el fiind descoperit chiar inaintea Lansarii Spring Creators Update.

Windows 10 a avut lansarea acestei actualizari amanata si o noua versiune beta lansata care rezolva problema initiala, aceasta fiind marcata de catre Microsoft ca fiind cea finala, insa realitatea pare sa fie complet alta. O alta problema a fost descoperita si in aceasta aparenta versiune finala a Spring Creators Update pentru Windows 10, iar acum compania Microsoft urmeaza sa amane din nou lansarea actualizarii, pentru a doua oara in doar putin peste o saptamana.

Windows 10: PENIBIL, Spring Creators Update AMANAT iar

Windows 10 PENIBIL Spring Creators Update AMANAT

Windows 10 nu are o problema la fel de grava descoperita de aceasta data de catre compania Microsoft, ea afectand doar aplicatia pentru setari in momentul in care utilizatorii incearca sa foloseasca o anumita functie a sa. Chiar daca problema noua descoperita in Windows 10 nu este la fel de grava, cei de la Microsoft nu vor sa lanseze o actualizare atat de importanta cu o problema, asa ca iau decizia sa amane iar distributia.

“Microsoft is finalizing the next version of Windows 10 codenamed Redstone 4 but it appears that the rumoured RTM candidate of Windows 10 April 2018 Update has a weird bug. A number of users on Reddit claims that a bug in Windows 10 Build 17134 causes the Settings app to crash.”

Windows 10 a fost prezentat de catre compania Microsoft ca un sistem de operare stabil si fara probleme, insa ceea ce vedem acum este clasic pentru compania americana, ea parand sa nu aiba situatia chiar subcontrol. Avand in vedere aceasta noua amanare pentru lansarea Spring Creators Update a celor de la Microsoft, e greu de spus cand va fi disponibila actualizarea pentru calculatoarele care ruleaza Windows 10, asa ca mai trebuie rabdare pentru utilizatorii din lumea intreaga.