Windows 10: PENIBIL, Spring Creators Update AMANAT iar

Windows 10 intrece limitele penibilului dupa ce a doua versiune a Spring Creators Update are descoperita o problema care impiedica lansarea pentru utilizatori.

Windows 10 PENIBIL Spring Creators Update AMANAT

Windows 10 trece printr-o situatie foarte penibila dupa ce actualizarea Spring Creators Update va fi amanata din nou dupa ce a fost descoperit o a doua problema pentru calculatoarele utilizatorilor. V-am spus saptamana trecuta ca actualizarea care trebuia sa fie lansata pe data de 10 aprilie a fost amanata dupa ce s-a descoperit ca un bug genereaza blocaje ale calculatoarelor in timpul folosirii si reporniri fortate pentru utilizatori, el fiind descoperit chiar inaintea Lansarii Spring Creators Update.

Windows 10 a avut lansarea acestei actualizari amanata si o noua versiune beta lansata care rezolva problema initiala, aceasta fiind marcata de catre Microsoft ca fiind cea finala, insa realitatea pare sa fie complet alta. O alta problema a fost descoperita si in aceasta aparenta versiune finala a Spring Creators Update pentru Windows 10, iar acum compania Microsoft urmeaza sa amane din nou lansarea actualizarii, pentru a doua oara in doar putin peste o saptamana.

Windows 10: PENIBIL, Spring Creators Update AMANAT iar

Windows 10 PENIBIL Spring Creators Update AMANAT

Windows 10 nu are o problema la fel de grava descoperita de aceasta data de catre compania Microsoft, ea afectand doar aplicatia pentru setari in momentul in care utilizatorii incearca sa foloseasca o anumita functie a sa. Chiar daca problema noua descoperita in Windows 10 nu este la fel de grava, cei de la Microsoft nu vor sa lanseze o actualizare atat de importanta cu o problema, asa ca iau decizia sa amane iar distributia.

“Microsoft is finalizing the next version of Windows 10 codenamed Redstone 4 but it appears that the rumoured RTM candidate of Windows 10 April 2018 Update has a weird bug. A number of users on Reddit claims that a bug in Windows 10 Build 17134 causes the Settings app to crash.”

Windows 10 a fost prezentat de catre compania Microsoft ca un sistem de operare stabil si fara probleme, insa ceea ce vedem acum este clasic pentru compania americana, ea parand sa nu aiba situatia chiar subcontrol. Avand in vedere aceasta noua amanare pentru lansarea Spring Creators Update a celor de la Microsoft, e greu de spus cand va fi disponibila actualizarea pentru calculatoarele care ruleaza Windows 10, asa ca mai trebuie rabdare pentru utilizatorii din lumea intreaga.

11 COMENTARII

  1. De ce penibil ?? E foarte Ok sa lanseze update-ul in momentul când cred specialiștii lor ca e sigur . Nu cum fac cei de la Apple in ultimii ani, arunca pe piața o mizerie de SO după care vin cu 6363727474 de update-URI și alea pline de crash-URI !

  2. Nu este penibil cand se amana actualizari pentru a asigura optimizarea 100%, asta denota un interes mare pentru a multumi consumatorul, situatia este sub control deoarece actualizarea nu a fost lansata, cine se baga la utilizarea unui soft care nu a fost lansat isi asuma toate posibilele probleme care pot aparea. Penibil este cand sunt lansate noi versiuni de android si ios cu buguri(ba nu merge wifi, ba aplicatia pentru telefon are lag…etc.).

  3. Asa se intampla cand dai afara testeri si testezi un OS cu insideri…MS sunt penibili de mult, de cand a venit Nutella la conducere…vai de ea calitate. Care specialisti?? Insiderii? Win10 e o mizerie de OS, un rateu complet din punct de vedere al calitatii..fata de windows 7 este un kkt.

  4. prefectiune? nu m-as duce asa departe, daca ar fi perfect nu ar mai fi necesare update-uri. Ar fi ceva asemanator celui de pe ENTERPRISE D sau J. Directia e intr-acolo dar mai avem de suferit pana scapam de mouse, tastatura, touch, headset….
    Oricum penibil e doar cel care a scris articolul. Omul ar trebui sa se bucure ca MS remediaza probleme aparute inainte sa ajunga la utilizator. Daca lasau asa, dupa update cand i se blocha sau restartea din senin pc-ul iar sarea in sus, ca e penibil ce se intampla!