WhatsApp: Mesajul ce a PACALIT Internetul si Anuntul Politiei

WhatsApp este iar in centrul atentiei din cauza unui mesaj care a pacalit tot internetul si a motivat inclusiv politia sa dea anunturi de avertisment.

WhatsApp Mesajul PACALIT Internetul

WhatsApp este o sursa infinita de oameni care au in credere in cam tot ce misca pe acest pamant, asa ca o noua farsa a inceput sa fie distribuita pe platforma de mesagerie, si desigur ca oamenii au inceput sa creada tot ce se spune acolo. Mai exact, vorbim despre o farsa pe WhatsApp care a ajuns sa fie atat de cunoscuta incat politia din Spania a transmis un mesaj pe retelele de socializare prin care le spune oamenilor sa nu se increada orice.

WhatsApp este folosita pentru a distribui o farsa care le spune oamenilor ca un clip video cu denumirea Martinelli este capabil sa le sparga telefoanele in doar 10 secunde din momentul in care este primit in telefon. Desigur ca acest lucru nu este adevarat si desigur ca un simplu clip video nu poate sa sparga un calculator, insa oamenii obisnuiti care folosesc platforma WhatsApp nu au de unde sa stie acest lucru, asa ca se incred in orice.

WhatsApp – mesajul care a pacalit tot internetul

WhatsApp este folosita pentru amuzamentul cuiva, care cel mai probabil urmareste cu foarte mare atentie cat de departe ajunge acest mesaj si cat de multa lume se lasa pacalita de porstiile de genul acesta. Daca pana si politia a trebuit sa dea mesaje publice prin care sa ii atentioneze pe utilizatorii WhatsApp in legatura cu aceasta problema, atunci e foarte clar cat de usor pot fi manipulati oamenii nu doar cu mesaje de acest gen, ci si cu altele mai rele.

WhatsApp a fost in repetate randuri o sursa prin care s-au distribuit informatii si stiri false pe o multitudine de subiecte, numarul foarte mare de utilizatori fiind motivul principal pentru care se intampla acest lucru. WhatsApp va fi folosita in continuare in aceste scopuri de catre toti cei care vor sa duca unele mesaje de rea credinta in fata ochilor a cati mai multor oameni, asa ca ramane doar sa vedem cat de departe se va merge.