WhatsApp: 3 NOI Functii SURPRIZA pe iPhone si Android

WhatsApp are descoperite 3 noi functii surpriza pentru telefoanele iPhone si Android, compania incercand sa ne ofere cea mai buna experienta de folosire.

WhatsApp 3 NOI Functii SURPRIZA iPhone Android 2

WhatsApp este in continua dezvoltare, compania americana detinuta de catre Facebook fiind interesata sa ofere mereu functii noi de care utilizatorii sa se bucure atunci cand folosesc aplicatia pe iPhone si Android. In aceasta idee, acum vorbim despre trei noi functii care au fost descoperite in aplicatia WhatsApp pentru telefoane mobile, doua dintre fiind in momentul de fata in proces de dezvoltare in vederea lansarii, in timp ce a treia este deja disponibila in telefoane.

WhatsApp are in prima functie descoperita o noua modalitate de a efectua apeluri video in grup de catre administratorii de grupuri, ea permitandu-le acestora sa vorbeasca la telefon intre ei printr-o functie indisponibila altora. In aceeasi idee, WhatsApp are o a doua functie similara pentru administratorii de grupuri, ea permitand efectuarea de apeluri video de catre acestia, tot in mod separat de ceea ce se intampla in grupuri si de ceea ce fac alti utilizatori.

WhatsApp – 3 noi functii surpriza pe iPhone si Android

WhatsApp 3 NOI Functii SURPRIZA iPhone Android 1

WhatsApp are o functie care este disponibila acum pe iPhone si Android, aceasta permitandu-le administratorilor de grupuri sa ia privilegiile de administrator altor persoane fara a le sterge din respectivul grup. Pana acum era necesara stergerea unei persoane dintr-un grup de conversatii WhatsApp pentru a le lua privilegiile de administrator, insa multumita acestei noi functii, acum procedura poate fi facuta mai simplu, printr-o simpla apasare de buton si fara a scoate persoana din grup.

WhatsApp 3 NOI Functii SURPRIZA iPhone Android 2

WhatsApp simplifica practic administrarea grupurilor cu aceasta functie noua, ea putand fi folosita in cele mai recente versiuni ale aplicatiei din AppStore si Google Play, dupa ce este activata de la distanta de catre companie. WhatsApp are in dezvoltare si multe alte functii noi de care utilizatorii se pot bucura acum, sau se vor putea bucura in viitor, iar pe masura ce ele sunt descoperite, vi le voi prezenta pentru a sti ce veti primi.