Netflix Lanseaza o noua Functie pentru Aplicatia Mobila

Netflix a lansat o noua functie pentru aplicatia mobila dedicata telefoanelor si tabletelor, ea aducand o experienta mult mai buna pentru clientii romani.

Netflix Functie Aplicatia Mobila

Netflix, unul dintre cele mai mari servicii de video la cerere din lume, a lansat astazi o noua aplicatie importanta pentru clientii care-i folosesc aplicatia mobila in viata de zi cu zi. Conform Netflix, actualizarea lansata astazi pentru aplicatia mobila aduce posibilitatea de a vedea preview-uri verticale de 30 de secunde pentru filmele si emisiunile disponibile in platforma.

Netflix stie ca oamenilor le place sa vada un preview pentru un film, sau o emisiune TV inainte de a alege sa vada respectivul continut, asa ca le face viata mai usoara incepa de de azi. Practic, Netflix afiseaza in doar 30 de secunde un rezumat al esentei filmelor si emisiunilor TV din platforma sa, insa deocamdata functionalitatea este oferita doar pe iPhone.

Netflix afiseaza aceste preview-uri doar in format vertical, deci le vom putea vedea asa cum tinem normal telefonul in mana, iar interfata acopera intregul ecran al telefoanelor. Schimbarea este una foarte interesanta pentru aplicatia celor de la Netflix, ea fiind compatibila si cu iPhone X, deci decupajul va ascunde o parte din continutul vizibil.

“Each preview is about 30 seconds long and presented in a vertical format, so you can watch them without turning your phone. The previews are shown like a slideshow, so if you see something you like, you can tap play or add to your list. If not, you can swipe or tap the screen to advance to the next preview.”

Netflix ofera aceasta functie in aplicatia iPhone incepan de astazi, deci ar trebui sa o vedeti inclusiv in Romania cand doriti sa vedeti un film, sau o emisiune TV din platforma.