Samsung Galaxy S8: PROBLEMA STUPIDA a Android 8 Oreo

Samsung Galaxy S8 are o problema stupida si foarte serioasa care afecteaza clientii Europeni ce au instalat versiuniea Android 8 Oreo oferita de Samsung.

Samsung Galaxy S8 PROBLEMA baterie Android 8 Oreo

Samsung Galaxy S8 are la aproape un an dupa lansare disponibila actualizarea Android 8 Oreo din partea companiei Samsung, iar din pacate pentru utilizatori, ea vine si cu o problema serioasa, dar foarte stupida. Conform foarte multor utilizatori europeni, autonomia bateriei Samsung Galaxy S8 este cu mult redusa in Android 8 Oreo in comparatie cu Nougat, iar consumul de baterie se intampla chiar si cand telefoanele sunt in Airplane Mode.

Samsung Galaxy S8 are energia bateriei consumata in mod complet neasteptat, iar cand telefoanele sunt plasate in AirPlane Mode, cate 20% din energia bateriei dispar in timp ce in mod normal doar 1% – 2% ar trebui sa fie consumati. Problema este una atat de serioasa in momentul de fata incat Samsung a afirmat ca stie despre plangerile clientilor cu telefoane Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus si cauta o solutie pentru ele in acest moment.

Samsung Galaxy S8 problema stupida a Android 8 Oreo

Samsung Galaxy S8 are gasita si o rezolvare temporara, dezactivarea 4G-ului inainte de a activa AirPlane Mode, aceasta setare rezolvand problema, dar a dezactiva complet functionalitatea GSM nu e o solutie. Totusi, e interesant ca lasarea 4G-ului activ inainte de a activa AirPlane Mode tot genereaza consum mare de energie pe Samsung Galaxy S8, iar asta desi teoretic tote conexiunile GSM ar trebui sa fie in mod automat dezactivate de aceasta setare.

“Reduced battery life is often a side effect of major updates, but for some Galaxy S8 and S8+ owners, battery life seems to have been affected in an unusual manner after the Oreo update: The phones have begun draining battery excessively when airplane mode is enabled.”

Samsung Galaxy S8 are parte de plangeri de acest gen inca de prin luna martie, cand a fost lansata actualizarea pentru Android 8 Oreo, deci a trecut destul de mult timp de la raportare si pana in acest moment, fara vreo rezolvare. Este normal pentru Samsung sa nu rezolve foarte rapid problemele clientilor, mai ales ca seria Samsung Galaxy S8 este veche si in general producatorilor Android nu el mai pasa de oamenii care le-au cumparat telefoanele, asa ca europenii afectati vor mai avea de asteptat dupa rezolvari.

85 COMENTARII

  1. Să înțeleg că ai stat pe modul avion?
    Am incercat și eu peste noapte când am fost plecat la munte și din lipsa semnalului bateria scădea fulgerător la cabana, dimineața m-am trezit cu peste 20% din baterie dusă ?. In rest totul este ok, nu am probleme cu bateria, de exemplu când sunt acasă și semnalul este ok pierd 2-3% baterie pe noapte și ziua este ok, nu am sesizat o scădere.

  2. Nu este foarte veche problema cu modul avion, dacă nu mă înșel ea a apărut după ultimul update de securitate, adică acum o lună. Iarăși nu sunt de acord cu tine când spui că nu le pasă de utilizatori, ieri a fost lansat update-ul de securitate pentru luna aprilie și pe lângă el au fost rezolvate diverse buguri, dacă nu îi păsa îl putea lăsa așa luni întregi, de la Oreo s8(care a fost lansat acum 2 luni jumătate) a avut parte de 3 actualizări (1 numai pentru buguri și 2 cu update de securitate + rezolvare Bug), crezi că este puțin?

  3. Folosesc modul avion la școală deoarece in Germania nu avem voie cu ele si ca sa fiu safe la ore mai bine îl pun pe mod avion si am scapat. În 5h si 15 min după ce telefonul a stat pe mod avion bateria scade cu până la 15% iar înainte de Android 8.0 oficial bateria se ducea maxim 2% in conditii in care stătea si cu AOD pornit. Cand Android 8.0 era in beta, tot era absolut normal. Inițial credeam ca am stricat eu bateria ca cam tot timpul cât sunt acasa stau cu el la încărcat desi poate e 100%.
    Chestia asta am sesizat după primul update pentru Oreo care a fost pe 15.02.2018 in Germania dar nu am dat vina pe update cât am dat vina pe mine. Adica am văzut că Android 8.0 se misca total mai bine, si am zis ca update ul perfect nu exista :)))

  4. Dai dovadă de ipocrizie la superlativ absolut (dacă știi ce înseamnă asta). Normal că prefer Android, pentru că nu are rival. Ceea ce oferă Apple este on glumă sinistră:

    https://www.zdnet.com/article/i-dont-think-apple-can-fix-the-ios-mess-its-created/

    “Apple has turned iOS from a sleek, streamlined, easy-to-use operating system into a ghastly horror show”

    “Let’s face it, iOS is a mess.”

    “The platform is such a mess that Apple even showcased an iOS bug in an ad it created for the iPhone X. And just to make matters worse, Apple fixed the ad before fixing the actual problem with iOS.” ???? – asta ca să vorbim de cât le pasă celor de la Apple de fanii lor: mai întâi corectează reclama, înainte de bug

  5. logic ca o mizerie ca android nu are rival…poate badaOS sa fie cel mai apropiat…dar imi place cum simti nevoia sa vii sa mi te explici si sa incerci sa iti iei apararea, si sa mai dai si niste texte scrise de altii
    Eu inteleg ca ai invatat cuvantul ipocrizie de la mine..dar invata sa il si folosesti…si nu, nu am nevoie sa vii sa dai reply sa imi zici ca stii ce inseamna etc etc bla bla alte comentarii lungi, ca s-a vazut ca nu stii.
    Dar stiu ca totusi ca un pitic mic tot vei veni sa imi dai reply chiar daca ti-am zis ca nu dau 2 bani pe el..deci, idevice asteapta raspunsul tau

  6. Andrei este mult mai matur decât tine! În plus, având în vedere ca studiază în Germania, este admirabil că scrie mai corect decât tine.
    Felicitări @disqus_1VwfSKNZls:disqus

    Se pare că și tu ai terminat școala: ai terminat lucrările de renovare ale școlii ???

  7. vine si papagalul in discutia a doi oameni seriosi…si mai zicea viorel ca eu sunt cel toxic si ce naste venin,il lasam in pace,este doar un ipocrit sarac
    macar el vine sa demonstreze ceva…altii doar dau din gura cu ale lor vechituri gen note 5

  8. Wtf Samsung,mergi pe urmele companiei Apple,in loc sa rezolvi probleme,creezi altele si mai mari?Nu inteleg cum de e posibil sa existe asemenea probleme si chiar as fi curios sa aflu care e modul in care se testeaza softurile astea inainte sa fie lansate pe piata.

  9. Te rog la subiect,mai exact despre autonomia lui S8 cu Oreo! De ce bagi iarasi iOS-ul la înaintare? Lasă-ne pe noi sa ne facem griji in privința lui. Chiar,tu ai Oreo pe Note 5?

  10. Te a traumatizat si chestia asta cu N5 ?
    Nu pot sa mi dau seama daca e de la Samsung sau Google …probabil ca nu stiu ce sa faca in acest moment de la Samsung , e bine sa nu se grabeasca sa lanseze upadate uri proaste care nu rezolva nimic , cum fac altii

  11. Ce m-a traumatizat cu Note 5? Vezi ca confunzi lucrurile,eu din câte știu ultima oară Viorel avea un Note 5,de aceea l-am întrebat. Văd ca te simți atacat și te activezi automat la fiecare comment al meu crezând ca-ti lezez firma ta mult adulată Samsung deși iarasi ai înțeles greșit. Ca și data trecută de altfel,eu zic o problema cu play store și tu sari in sus ca arsul ca ce am cu Samsung. Dohh!

  12. Nu e greu să cauți pe Google Search despre calmante.. Poate pentru tine e complicat, că deh… Însă pentru mine e simplu.

  13. Astea sunt probleme minore la tine? De ce nu ma mir oare?
    Dacă se intampla asta la Apple scriai ca e catastrofa nucleară și făceai bășcălie vreo 3 pagini.

  14. Păi și iOS a avut câteva update-uri varză care sugeau bateria. Nu mai vorbesc de 8.0.2 (parcă) care a eliminat funcționalitatea WiFi și LTE.

  15. te rog spune-mi unde mi-ai zis ca NU ai note 5..lasa minciunile
    iti arat de cate ori mi-ai zis ca ai note 5 si nu are rost sa il schimbi bla bla ca merge superb

  16. Am un Archos mișto. Nu știu ce model, dar nu prea îmi place că are 2 GB de RAM. L-aș schimba pe un Wiko mai recent…

  17. Apple chiar are probleme de nivel mare..care dureaza de ani de zile..la android se mai intampla rar ceva minor care nu dureaza..asta e adev….

  18. Mulțumesc că ai raportat răspunsul meu cu suptul. Așa ești tu: sari la harță, dar când primești bobârnacul, fugi cu pâra la tati. Bleah!

  19. Te ai gandit ca poate omul si a schimbat terminalul ?
    Iti mai zic iarsi , nu ma inchin la Samsung , cum se inchina altii la Apple de aici , dar vad ca nu observi
    Am spus ca nu inteleg de unde vine problema ( citeste mai bn ) ….oricum nu ai mentionat cuvintele Play Store ci doar ai dat ex probleme de pe S7 si S8 …corect ?

  20. Eu doar răspund provocărilor lui. Este problema lui că se ia de mine după care îmi bat joc de el și nu poate să îmi facă față.
    Ia să scrie Serebe-lașul frumos, să vezi ce armonie ar fi…

  21. Hmm,daca o spui asa..nu ma mir ca nu cunosti si nu esti cunoscut de catre oameni importanti…auzi la el,cine il cunoaste vrea sa fie ca el…Zaone,e adevarat ce spune Srb pe aici?

  22. Autonomia este foarte bune pe s8 cu oreo, problema este la modul avion, mai sunt utilizatori care nu isi dau reset dupa update si pot avea probleme, eu personal am sesizat un consum mai mare in primele 2-3 zile dupa actualizarea la oreo dupa care totul a fost ok.

  23. Ăla era cu gsm-ul parca,l-am avut și pe ăla dar fără probleme. Începând de la 4S cu iOS 5 parca le-am avut pe toate și singurul care mi-a făcut probleme era cu imposibilitatea deschiderii unui link prin safari,atât. De reducerea drastică a bateriei nici vorba la nici o versiune.

  24. pai nu te miri pt ca nu ma cunosti si nu stii cine pe cine cunoaste…dar aici, ca si in realitate toti vreti sa fiti ca mine

  25. Poate ca sunt unii in aceasta situație,însă soția mea are iPhone 8 și nu a observat nici o diferența dintre diferite variante ale lui iOS 11,acum are 11.3 și e la fel ca anteriorul. Nu zic,s-ar putea sa fie cum zici tu in unele cazuri.

  26. Nu am idee ce vor cei de pe aici,de obicei vorbesc in numele meu.Totusi,e chiar haios sa ma gandesc ca as vrea sa fiu atat de limitat si cu nasul infipt atat de adanc in fundul Apple.

  27. ok, tu gandesti la scara mica…dar la cum te comporti dupa putin timp dupa ce ai aparut…e clar ca vrei sa fii ca mine. Limitat este un cuvant folosit de saraci…ceea ce nu vrei din ce am inteles,macar aici daca acolo e prea tarziu