MacBook-urile sunt Evitate de Clienti din Cauza Lipsei Inovatiilor

MacBook-urile sunt evitate de catre clienti din cauza lipsei inovatiilor pe care compania Apple ar trebui sa le implementeze pentru a convinge lumea sa-i plateasca preturile mari.

macbook evitate clienti inovatii

MacBook-urile continua sa genereze vanzari sustinute pentru compania Apple si in anul 2018, insa perceptia generala este ca in laptop-urile celor din Cupertino lipsesc inovatiile altor producatori. Mai exact, un studiu facut recent de catre o publicatie specializata pe laptop-uri sustine ca oamenii evita MacBook-urile si pentru ca Apple inca nu a implementat un touchscreen.

MacBook-urile au primit note mari pentru suportul in garantie de care beneficiaza in magazinele Apple, insa asta nu pare sa fie suficient chiar pentru toti. Oamenii vor mai mult decat un touchbar inutil si asteapta inovatii adevarate pentru MacBook-uri, un touchscreen fiind ceea ce isi doresc inclusiv fanii Apple, dar Tim Cook a spus clar, chiar ieri, ca asta nu se va intampla.

MacBook-urile sunt evitate de clienti din cauza lipsei inovatiilor

macbook evitat clienti

MacBook-urile sunt deasemenea evitate de vasta majoritate a oamenilor pentru ca sunt prea scumpe, lucru foarte adevarat, mai ales ca nici componentele nu sunt grozave la modelele standard. Practic, studiul ne arata ca MacBook-urile sunt laptop-uri vandute la suprapret de catre compania Apple, lucru inteles de tot mai multa lume in decursul anilor.

“The MacBooks are good machines but saw barely any improvement, just minor speed boosts. Where’s the love for touch screens? Apple’s sole sub-$1,000 laptop is the company’s super-outdated $999 MacBook Air, and all of Apple’s other laptops start at $1,299, pricing many customers out of the land of the Mac. You can’t get USB 3.0 ports on Apple’s modern Type-C-only MacBooks, while the MacBook Air has no Type-C ports, only a Type-A port.”

Producatori precum Lenovo, HP, sau Dell au parte de mai mult interes din partea consumatorilor, iar asta pentru ca au si o oferta mult mai buna de produse in momentul de fata. Daca Apple nu s-ar gandi doar la profit si ar face produse pentru oamenii de rand, cei mai multi ca numar in comparatie cu cei care cumpara laptop-urile sale scumpe, atunci ar avea vanzari mult mai mari.