Windows 10: Functia la care Fanii Apple doar VISEAZA

Windows 10 va avea implementata o functie la care fanii iPhone si Mac doar viseaza in momentul de fata, ea fiind foarte importanta pentru toata lumea.

Windows 10 Functia Fanii Apple VISEAZA

Windows 10 are in momentul de fata in dezvoltare in vederea lansarii o functie la care fanii iPhone si Mac doar viseaza in momentul de fata pentru ca Apple refuza de ani buni sa o ofere pentru toata lumea. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, Windows 10 urmeaza sa includa pentru utilizatori un dark mode, insa deocamdata doar pentru File Explorer, adica interfata care ne permite sa administram fisierele din calculatoarele noastre.

Windows 10 are in imaginea de mai jos demonstrata aceasta implementare ea aducand o schimbare in principal pentru bara principala a File Explorer, dar si pentru meniul lateral unde avem optiuni de accesare a datelor din calculatoare. Din pacate, se pare ca File Explorer nu va avea un dark mode complet implementat in Windows 10 de catre Microsoft, insa sistemul de operare este inca in dezvoltare, asa ca foarte multe se pot schimba intre timp.

Windows 10 – functia la care fanii Apple doar viseaza

Windows 10 File Explorer Dark Mode

Windows 10 are acest dark mode implementat ca o surpriza pentru toata lumea, deoarece e putin probabil ca vreo persoana sa se fi asteptat ca Microsoft sa ofere asa ceva in vreo actualizare ce urmeaza sa fie lansata in perioada imediat urmatoare. Adevarul este ca Windows 10 are implementate in mod constant functii noi, insa la un dark mode nu sa gandit nimeni pana in prezent, desi el va fi cu siguranta apreciat de catre foarte multe persoane dupa lansarea actualizarii.

Windows 10 are implementat acest dark mode chiar cand Apple urmeaza sa ofere unul pentru macOS, sau cel putin asta sugereaza cod sursa al WebKit, framework-ul care sta la baza browserului Safari. Fie ca macOS va avea un dark mode implementat de catre compania Apple in versiunea 10.14 care va fi lansata in toamna, sau nu, este foarte clar ca Windows 10 va avea unul cel putin pentru File Explorer, iar asta pentru ca in restul aplicatiilor e greu de implementat.

7 COMENTARII

  1. Dark mode este necesar, cel putin pentru mine obisnuit cu linux, insa ce vad in poza este ceva partial, la fel cum are apple pe ios