iPhone 7 Plus 512 GB – Primul REVIEW si Cum faci Modificarea

iPhone 7 Plus cu 512 GB spatiu de stocare exista, nu e facut de catre Apple, dar a fost creat pentru a ni se arata cum functioneaza, iar acum vedem primul review.

iPhone 512 GB REVIEW faci Modificarea

V-am spus acum cateva saptamani ca primul iPhone 7 Plus 256 GB a fost creat de un specialist in repararea de telefoane mobile pentru a arata lumii intregi ca acest lucru este posibil. Compania Apple vinde tablete iPad cu 256 GB spatiu de stocare, insa deocamdata niciun model al iPhone nu a fost creat cu atat de mult spatiu disponibil, dar modificarea e posibila.

Acest iPhone 7 Plus 256 GB functioneaza la fel ca un model normal, el avand instalata cea mai recenta versiune publica a sistemului de operare al companiei Apple, asa cum era de asteptat. Performantele sale sunt similare cu cele ale modelelor cu 128 GB si 256 GB spatiu de stocare, marea diferenta stand in faptul ca mult mai multe fisiere pot fi stocate.

iPhone 7 Plus 512 GB – Primul REVIEW si Cum faci Modificarea

Pentru a face aceasta modificare este totusi necesar sa folositi un NAND chip de stocare luat de la o tableta iPad, deoarece cu componente care n-au mai fost folosite intr-un iDevice procedura nu prea e posibila. Totusi, daca aveti o tableta iPad cu 512 GB spatiu de stocare, iar ea e stricata, atunci puteti face transferul intr-un iPhone pentru a-i creste spatiul de stocare.

In aceeasi idee, puteti creste spatiul de stocare al iPhone printr-o procedura similara si in cazul altor capacitati mai mici, procedurile fiind la fel de complexe, dar mai usor de facut din cauza disponibilitatii mai mari a chip-urilor NAND de dimensiune mai mica. In final, daca va intrebati cat costa procedura, cel care a facut-o sustine ca platit 300 de dolari pe tableta stricata care avea chip-ul de 512 GB, deci de acolo porniti.