Producatorul Android care REFUZA sa COPIEZE iPhone X

Primul producator Android care refuza sa copieze iPhone X a ajuns in atentia lumii intregi multumita curajului de care a dat dovada luna aceasta.

producator android refuza copieze iphone x

2018 a fost anul in care iPhone X a fost copiat in fel si chip de catre producatorii de telefoane Android, acestia intrecandu-se in a reproduce decupajul ecranului telefonului. De la Huawei si pana la LG, o varietate de producatori de telefoane mobile nu s-au temut sa copieze ceea ce a creat compania Apple, insa printre ei nu se numara si cei de la Meizu.

Astazi Meizu a lansat o noua serie de telefoane mobile, iar marea surpriza a stat in faptul ca decupajul iPhone X nu este regasit in vreunul dintre aceste noi modele de telefoane. Cei de la Meizu au lansat telefoane cu ecrane de 5.5 – 6 inch, iar dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, niciunul dintre ele nu are vreun decupaj vizibil in partea superioara a ecranului.

Noile telefoane ale celor de la Meizu seamana intr-o anumita masura cu iPhone 8 in partea frontala, dar nu au nici decupaj in ecran si nici camera duala similara cu cea din iPhone X. Meizu este unul dintre cei mai cunoscuti producatori asiatici de telefoane mobile, iar decizia de a nu copia iPhone X in noua serie este una surprinzatoare, care cu siguranta va ridica multe sprancene.

Meizu se lupta cu Xiaomi, Huawei, Oppo, OnePlus si Vivo pentru interesul chinezilor, iar a nu copia iPhone X este o decizie curajoasa, dar cu un potential efect negativ asupra vanzarilor. Va fi interesant de vazut ce succes vor avea telefoanele celor de la Meizu fara decupaj, dar si cati alti producatori vor decide sa nu mai copieze ceea ce a creat compania Apple.

7 COMENTARII

  1. @zaone Cu tot respectul, nici Samsung nu a copiat (încă) designul iPhone X. Ultimul lor flagship S9/S9+ nu are nimic din designul iphone X.

  2. Faza cu decupajul e un fel de trend din cate vad eu, cu sau fara decupaj conteaza in final produsul, calitatea si fiabilitatea lui. Cine pe cine a inspirat, pt ca asta e termenul corect (nu copiat) asta deja intra in categoria can-can.

  3. In alta ordine de idei, daca samsung sau huawei veneau cu “trendul” decupaj sunt sigur ca nu se vorbea atat era demult uitat, dar pt ca apple a incercat sa ingramadeasca niste componente ca sa mai elimine din clasicul “bezel” purtat atatia ani , sus si jos, toata lumea a primit asta ca pe un “brand” o inventie inedita ceva gen “wow”. Sa fim seriosi e doar o chestie practica la fel ca si cuptorul cu microunde.