iPhone X: Apple ia o Decizie GREA in 2018

iPhone X va fi afectat de o decizie foarte grea pe care compania Apple urmeaza sa o ia in 2018 pana la finalul anului, cei din Cupertino urmand a uimi multa lume.

iPhone X Apple Decizie GREA 2018

iPhone X a fost lansat in toamna anului trecut de catre compania Apple, iar cele mai recente zvonuri sugereaza faptul ca telefonul urmeaza sa fie scos din vanzare de catre cei din Cupertino inainte ca iPhone 11 sa fie lansat. Acest lucru a fost zvonit in repetate randuri pana acum, iar informatii noi venite de la analistii americani sustin ideea ca iPhone X nu va fi vandut de catre compania Apple pentru mai mult de 1 an de zile, dar asta nu e o surpriza.

iPhone X inregistreaza vanzari foarte slabe la compania Apple, iar acest lucru este evident deoarece inclusiv partenerii celor din Cupertino au confirmat faptul ca au scazut substantial comenzile pentru componente. Dintre toti, cei de la TSMC au dat cel mai clar de inteles ca iPhone X nu are parte de o evolutie de succes pe piata in momentul de fata, ci ca in realitate compania Apple are stocuri prea mari de telefoane nevandute, o problema majora.

iPhone X – Apple ia o decizie grea in 2018

iPhone X a avut succes foarte mare la finalul anului 2017, acum nu genereaza la fel de mult interes, iar compania Apple nu vrea nici sa-l tina pe piata si sa-l vanda la un pret usor mai mic decat cel actual. E greu de crezut ca un iPhone X cu pret cu 100 de dolari/euro mai mic decat cel de acum va genera vanzari foarte mari, asa ca Apple vrea sa scape complet de el, deci telefonul va fi scos din oferta celor din Cupertino incepand din toamna.

“With the declines in iPhone X orders and the inventory issue at TSMC at record highs, which basically reflect a need to burn off inventory. Why? Because the iPhone X is dead. The simple problem with X is that it is too expensive. Consumers are turning their backs on high-priced smartphones.”

iPhone X este un telefon bun, cel mai popular model de pe piata in momentul de fata, dar asta si pentru ca modelele de la alti producatori nu inregistreaza vanzari chiar atat de bune in momentul de fata. iPhone X va fi si primul model de telefon al Apple care are o durata de viata atat de mica, toate modelele lansate pana acum fiind vandute timp de mai multi ani dupa lansare, insa cu iPhone X nu se va intampla chiar acest lucru.