Samsung si Google vor sa Cumpere o Divizie Importanta a Nokia

Samsung si Google sunt prinse intr-o lupta a ofertelor pentru a cumpara o divizie foarte importanta a companiei Nokia, insa ambele au concurenta mare.

Samsung Google cumpara Nokia Withings

Samsung si Google se lupta in momentul de fata pentru a cumpara o divizie foarte importanta a companiei Nokia, insa coreenii par sa intre in avantaj in fata americanilor. Samsung si Google vor sa cumpere divizia Nokia care dezvolta produsele pentru sanatate Withings, acestea fiind vandute inclusiv in magazinele companiei Apple, insa se pare ca succesul se lasa asteptat.

Nokia a cumparat Withings in 2016 cu intentia de a dezvolta produse digitale pentru sanatate, iar in momentul de fata vinde o varietate de produse de acest gen in lumea intreaga. In ciuda faptului ca Withings a fost un brand puternic si popular, se pare ca Samsung si Google urmeaza sa plateasca pentru divizie mai putin de 192 de milioane de dolari, cat a platit Nokia.

Desi Samsung si Google isi arata interesul vis-a-vis de aceasta divizie a companiei Nokia, e posibil ca vanzarea catre ele sa fie blocata si sa fie favorizata o companie locala. Tehnologiile celor de la Withings sunt foarte importante, asa ca Samsung si Google ar putea fi blocate in procesul de achizitie, dar desigur ca oferte cu mai multi bani ar putea rezolva problema.

“French, European and Google and Samsung companies, which develop a wide range of connected objects, would be in the running for Withings. In a market that requires huge resources to support the launch of new products, they are favorites.”

Partea interesanta sta in faptul ca Samsung si Google au deja o varietate de produse digitale petnru sanatate, insa se pare ca Nokia are tehnologii superioare. Ce vor face Samsung si Google in plus cu produsele celor de la Nokia e greu de spus, insa din moment ce vor sa faca achizitia, este cat se poate de clar faptul ca sunt in cautarea a ceva mai bun.