Apple IRONIZEAZA Telefoanele Android in noi Reclame pentru iPhone

Apple ia in ras telefoanele Android in noi reclame pentru iPhone care au menirea de a convinge utilizatorii telefoanelor competitoare sa treaca la ale sale.

Apple IRONIZEAZA Telefoanele Android Reclame iPhone

Apple a publicat noaptea trecuta o doua noi reclame pentru promovarea iPhone, iar spre deosebire de cele anterioare, acum s-a gandit sa se concentreze pe ironizarea telefoanelor Android. Dupa cum puteti vedea, compania Apple prezinta intai pericolele la care se expun utilizatorii de telefoane Android in momentul in care aleg sa foloseasca Google Play in locul AppStore.

Mai departe, cei de la Apple prezinta superioritatea functiei Portret din telefoanele iPhone in fata telefoanelor Android care inca nu au implementate functii similare. Cei de la Apple au promovat intens functiile Portret care inregistreaza poze cu efect de lumina de studio, si nu numai, insa lumea n-a fost total impresionata de ceea ce pot face iPhone 8 si iPhone X.

Apple ironizeaza telefoanele Android in noi reclame pentru iPhone

Voi ce parere aveti despre aceste reclame ale Apple, care au totusi menirea de a convinge utilizatorii de telefoane Android sa treaca la iPhone.

12 COMENTARII

  1. Când producătorii de device-uri cu Android faceau asta, erau considerați penibili.
    In mod normal, un om daca nu e ipocrit o sa-si mențină parerea si va spune ca e penibil ce face Apple atacând concurența in felul acesta.

  2. Te referi la Samsung si reclamele cu oile ? Vezi tu aici ca Apple isi bate joc de oameni, sau de servicii si produse ? Iar daca te referi la decupaje, scoaterea portului de 3.5mm, ce-au facut copiatorii Android dupa ironii ?
    In mod normal, daca nu esti ipocrit, nu-i jignesti gratuit pe altii.

  3. Acum o luna atacai Huawei printr-un articol extrem de urât pt că isi permit sa-si facă reclamă in fața magazinelor Apple.
    “Huawei incepe sa-si arate disperarea..”

    Si poate pe viitor poți sării de ccur in sus si cand oamenii sunt făcuți saraci si prrosti prin comentarii 😉 daca nu suntem prea ipocriti.

  4. Am făcut și eu o recomandare și mi-ai șters comment-ul…și nici măcar n-am zis ceva aiurea…du-te-n mă-ta cu situl tău de can-can (ca sa ai ce șterge…?)