iPhone SE 2: Productia a INCEPUT, vine cu o Functie SURPRIZA

iPhone SE 2 se afla deja in productie la partenerii companiei Apple, iar asta ne-a dezvaluit una dintre functiile surpriza pe care telefonul le va avea.

iPhone SE 2 productie functie surpriza

iPhone SE 2 se afla deja in productie la compania Apple, conform unor surse din interiorul lantului de distributie al celor din Cupertino, iar asta inseamna ca aflam si surprizele pe care compania Apple urmeaza sa ni le ofere. Incepem cu numele de cod al iPhone SE 2, acesta fiind Jaguar, unul foarte interesant pentru un produs care nu urmeaza sa aiba parte de o schimbare radicala de design, asa cum isi dorea toata lumea inca din 2017.

iPhone SE 2 urmeaza sa fie lansat luna viitoare, sau cel tarziu in iunie, din moment ce se afla deja in productie, Apple inregistrand acum cateva saptamani 11 modele noi de telefoane iPhone, printre care se numara mai mult ca sigur si acesta. Una dintre cele mai importante schimbari pentru iPhone SE 2 urmeaza sa fie includerea unei carcase din sticla in telefon, aceasta urmand a schimba intr-o buna masura aspectul telefonului si a-i da un aspect premium.

iPhone SE 2: Productia a INCEPUT, vine cu o Functie SURPRIZA

iPhone SE 2 nu doar ca va avea carcasa din sticla, dar urmeaza deasemenea sa fie lansat impreuna cu un sistem de incarcare wireless, compania Apple implementandu-l in 2017 pentru seria iPhone 8 si iPhone X. Unele zvonuri aparute in ultimele saptamani spuneau ca iPhone SE 2 nu va avea incarcare wireless si nici o carcasa din sticla, insa iata ca realitatea este complet diferita, iar noul smartphone va avea aceste caracteristici premium anul acesta.

 

iPhone SE 2 ar trebui sa nu fie maiscump decat modelul lansat anul trecut de catre cei de la Apple, iar asta in ciuda faptului ca are o noua carcasa din sticla, si un sistem de incarcare wireless. iPhone SE 2 va avea deasemenea chip-ul A10 din iPhone 7, impreuna cu 2GB de memorie RAM, deci Apple nu vrea sa ofere noul chip A11 din seria iPhone 8, sau iPhone X, insa asta nu inseamna ca performantele sale vor fi cu mult inferioare fata de cele ale noilor modele.