iPhone: Schimbarea URIASA pe care ar vrea Apple sa o faca

iPhone ar putea avea parte de o schimbare majora din partea companiei Apple anul acesta, americanii luand in serios sa o faca, desi asta ar genera confuzie in randul clientilor.

iphone apple schimba denumire modele

Pentru noile modele ale iPhone care vor fi lansate in 2018 ar putea exista o schimbare majora in ceea ce priveste modul in care compania Apple stabileste denumirile, totul intr-o tentativa de a face lucrurile mai simple. In momentul de fata nimeni nu stie sigur ce denumire va alege compania Apple pentru noile modele ale iPhone din 2018, o varietate de nume fiind zvonite pana acum, insa niciunul nu a fost confirmat ferm in vreun zvon.

Avand in vedere ca anul trecut Apple a sarit peste denumirea iPhone 7S si a trecut direct la iPhone 8 si iPhone X(zece), in momentul de fata e greu de spus la ce anume s-ar putea trece anul acesta. iPhone 8S, iPhone 9, iPhone XI, sau iPhone 11 sunt denumirile cele mai logice pe care compania Apple le-ar putea alege pentru telefoanele sale, dar totul e invaluit de mister.

iPhone: Schimbarea URIASA pe care ar vrea Apple sa o faca

Analistii sunt totusi de parere ca Apple va alege incepand de anul acesta sa foloseasca denumirea iPhone, simpla, pentru telefoanele pe care le lanseaza pe piata, asa cum se intampla cu iPad. Telefonul iPhone cu ecran LCD de 6.1 inch, pe care l-am denumit iPhone 9, ar urma sa se numeasca simplu iPhone, in timp ce modelele cu ecran OLED ar urma sa se numeasca iPhone X.

“”We think Apple may use this upcoming cycle to formally change its iPhone naming/branding pattern,” according to the analyst, with the “mid-market LCD-based iPhone” simply called “iPhone” without any numbering. The high-end iPhone for the generation will apparently keep the “X” suffix to denote its increased specifications.”

Desigur ca alegerea simplificarii denumirilor in acest mod ar aduce si mai multa confuzie in randul clientilor, dar Apple actioneaza la fel si cu Mac-urile de foarte multa vreme. Simplificand denumirile iPhone, cei de la Apple nu ar face altceva decat sa unifice strategia de denumiri pentru toate produsele, asa ca poate nu ar fi greu de crezut ca se va intampla asta.