Wonder Woman Promoveaza Huawei Mate 10… de pe iPhone

Wonder Woman, Gal Gadot, si-a aratat astazi dragostea pentru Huawei Mate 10 Pro prin intermediul Twitter, dar folosind un telefon iPhone al companiei Apple.

Wonder Woman Promoveaza Huawei Mate 10 iPhone

Wonder Woman, sau mai bine zis actrita de origine israeliana Gal Gadot, a fost aleasa de catre compania Huawei pentru a promova Huawei Mate 10 Pro in lumea intreaga, inca din 2017. E greu de spus pentru cat timp, sau macar daca, Gal Gadot a folosit Huawei Mate 10 Pro, insa cel mai recent tweet in care lauda telefonul a fost publicat de pe un …. iPhone.

Gal Gadot nu este prima vedeta care promoveaza un telefon mobil Android de pe Twitter pentru iPhone, diverse alte actrite, sau vedete, trecand prin situatii similare. La fel precum vedetele care au trecut prin situatii similare, si Gal Gadot a dat de inteles ca de fapt nu ea a publicat tweet-ul respectiv de pe iPhone, ci o persoana din echipa care se ocupa de imaginea sa.

Gal Gadot a afirmat ca foloseste un Huawei P20 si un Huawei Mate 10 Pro in viata de zi cu zi, insa o alta persoana ar fi publicat mesajul pe care il vedeti in imaginea de mai jos. Cat de credibila este explicatia… ramane sa decideti voi, insa din punctul meu de vedere, vorbim despre o clasica greseala facuta de catre vedetele care nu prea stiu cum sa promoveze pe ascuns produsele pe care nu le folosesc.

““Some people have asked about my recent post with my new Huawei smartphone, and think I am using an iPhone. That’s simply not the case. I love my Huawei P20 and Mate10Pro. They are lifelines wherever I am in the world.” It seems that a member of Gadot’s publicity team posted the video on the actor’s behalf, from their personal device, not recognizing that the device used might be visible to others. “Sometimes I rely on help from my team to post larger videos. And that is what happened here.”

Wonder Woman Gal Gadot Huawei Mate 10 iPhone