iPhone 8 Rosu a fost Lansat in Romania

iPhone 8 rosu a fost lansat astazi in Romania, noul model de telefon mobil al companiei Apple putand fi cumparat de catre cei interesati de aceasta versiune.

iPhone 8 Rosu Lansat Romania

iPhone 8 Rosu a fost lansat astazi in mod oficial in Romania, iar daca sunteti interesati de acest nou model de telefon mobil, atunci il puteti cumpara din aceasta pagina. Nou model de telefon mobil al Apple a fost anuntat in a doua zi de Paste, insa iata ca la putin peste 2 saptamani este disponibil pentru achizitie din Romania, Orange fiind operatorul care il vinde.

iPhone 8 Rosu difera fata de versiunea normala doar prin faptul ca are carcasa colorata in culoarea rosie, el facand parte din categoria de produse (PRODUCT)RED a companiei Apple. O parte din incasarile generate de catre vanzarea iPhone 8 Rosu in lumea intreaga vor fi donate catre organizatia RED, care lupta impotriva HIV la nivel global.

iPhone 8 Rosu este deocamdata disponibil doar la Orange Romania, insa va fi cu siguranta vandut si de catre alti operatori de telefonie mobila, sau de catre alte magazine online. Cand se va intampla asta nu se stie deocamdata, cei de la Orange avand uneori exclusivitate pentru unele produse, iar in aceasta situatie vorbim despre iPhone 8 Rosu.