iOS UMILESTE Android in Vitezele de Internet Mobil din Romania

iOS umileste Android in ceea ce priveste vitezele de internet mobil din Romania, diferentele dintre cele doua sisteme de operare aratand starea platformelor.

iOS UMILESTE Android Viteze Internet Mobil Romania

iOS si Android apar intr-o comparatie extrem de interesanta a creatorilor aplicatiei Speedtest, ei incercand sa ne arate care dintre cele doua sisteme de operare au viteze de internet mai mari. Vorbim despre o analiza a testelor facute de catre cei de la Speedtest pentru intreaga lume in ceea ce priveste vitezele de internet, iar iOS-ul sta mult mai bine decat Android in Romania.

Puteti vedea in imaginea de mai jos, ca iDevice-urile care ruleaza iOS au o viteza medie de navigare pe internet de 33.81 Mbps, in timp ce terminalele Adnroid obtin o viteza de 29.52 Mbps. Situatia este similara si pentru vitezele de upload, acolo iOS oferind 14 Mbps, in medie, in timp ce Android ofera 11 Mbps, deci produsele companiei Apple ies deasemenea in avantaj.

iOS vs Android in Romania: Care Are Viteze de Internet mai MARI ?

speedtest viteza internet romania

iPhone 7 este telefonul cu cele mai bune viteze de internet mobil in Romania, el fiind urmat de Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8 si in final avem iPhone 6S. Diferentele atat de mari intre vitezele de internet ale iOS si Android sunt date, in principal, din cauza faptului ca pe platforma Android exista foarte, foarte multe telefoane ieftine, proaste, cu viteze mici, care trag media in jos.

In general, telefoanele Android au viteze de internet mult mai bune decat iPhone-urile, insa aici vorbim despre modelele premium, care se vand in numar foarte, foarte mic in Romania, sau alte tari. Luand acest lucru in considerare, daca nu era clar pentru toata lumea deja, platforma Android este populata in principal de terminale ieftine si proaste, dar fanii probabil ca nu vor intelege vreodata din ce categorie fac parte.