iOS 11: Iata pe cate iPhone si iPad a fost Instalat

iOS 11 are rata de adoptie pe iPhone si iPad actualizata pentru luna aprilie a anului 2018 pentru a ni se arata pe cate iDevice-uri a fost deja instalat.

iOS 11 iPhone iPad Instalat aprilie 2018

iOS 11 are rata de adoptie din luna aprilie dezvaluita de catre compania Apple, iar numarul de iDevice-uri pe care noua versiune este activa este surprinzator de mare. Conform celor de la Apple, iOS 11 a fost instalat pana acum pe 76% dintre iDevice-urile celor de la Apple, un procent foarte mare, daca ne gandim ca nu toate actualizarile au fost perfecte.

iOS 11 ruleaza pe 76% dintre iDevice-urile active, in timp ce 19% inca ruleaza iOS 10, iar 5% ruleaza versiuni mai vechi ale sistemului de operare pentru iPhone si iPad. In ianuarie rata de adoptie a iOS 11 ajunsese la 65%, deci vorbim despre o crestere de doar 11% in trei luni de zile, foarte mica daca ne gandim la faptul ca fiecare actualizare e disponibila instant pentru toata lumea.

iOS 11: Iata pe cate iPhone si iPad a fost Instalat

iOS 11 rata instalare aprilie 2018

Facand o comparatie cu Android 8, sistemul de operare al Google ruleaza pe doar 4.6% dintre toate terminalele Android active la nivel global in momentul de fata. Diferenta in rata de adoptie a iOS 11 si Android 8 este foarte mare si confirma din nou cat de mari sunt problemele pe care le au producatorii cu actualizarile oferite pentru telefoane si tablete.

iOS 11 va avea o rata de adoptie si mai buna pe masura ce ne apropiem de toamna si lansarea iOS 12, cea a iOS 11 urmand a trece de 85% pana in luna septembrie. desigur ca pana atunci se vor mai vinde si peste 100 de milioane de iDevice-uri, iar acest lucru va contribui intr-o foarte mare masura la cresterea substantiala a ratei de adoptie a iOS 11.

Articolul precedentHuawei este CERCETATA PENAL, iata ce Legi a INCALCAT
Articolul următorAndroid: Ecranele Decupate n-au fost Inventia Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.