LG G7: EXCLUSIV, o UNITATE REALA intr-o Noua Imagine

LG G7 este prezentat astazi intr-o noua imagine, o unitate reala a telefonului fiind prezentata impreuna cu o functie care este oferita in premiera pentru utilizatori.

LG G7 UNITATE REALA Imagine feat

LG G7, o unitate reala a viitorului telefon, apare astazi intr-o noua imaginea, ea aratandu-ne iar si functia dedicata care permite ascunderea decupajului din ecran, marea rusine a telefoanelor Android de anul acesta. Diverse prototipuri ale LG G7 au aparut in imagini de-a lungul timpului, asa ca imaginea de astazi ne arata in premiera cum a fost gandita functia care urmeaza sa le permita utilizatorilor sa ascunda decupajul ecranului in folosirea zilnica.

LG G7 preia decupajul din ecran de la iPhone X si restul telefoanelor Android de pe piata, insa aceasta schimbare nu este iubita de catre toti fanii Android, asa ca functia din imaginea de mai jos a fost implementata special pentru cei care nu o vor. Dupa cum puteti vedea, LG G7 va permite alegerea modului de folosire al interfetei Android, aceasta afisand continut pe tot ecranul, cu decupaj, sau doar pe o parte din ecran, cu decupajul ascuns.

LG G7: EXCLUSIV, o UNITATE REALA intr-o Noua Imagine

LG G7 unitate reala imagine

LG G7 pare sa aiba optiuni pentru personalizarea modului in care arata colturile interfetei care va fi vizibila dupa ascunderea decupajului, compania LG dorind sa personalizeze intr-o anumita masura experienta de care au parte clientii. Desigur ca in portiunea neagra din partea superioara, unde e si decupajul, vor fi afisate in continuare unele informatii despre ora, semnal GSM, sau notificarile primite, asa ca acea portiune nu poate fi complet ignorata.

LG G7 urmeaza sa fie prezentat de catre compania LG in cursul saptamanii viitoare, atunci urmand a fi dezvaluite si celelalte informatii importante cu privire la noul telefon, inclusiv data de lansare si pretul. LG G7 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.1 inch, rezolutie de 3210 x 1440 pixeli, un chip Snapdragon 845 cu 4 GB RAM si o baterie de peste 3300 mAh, deci specificatiile vor fi similare cu cele ale altor telefoane Android de top.