LG G7: ATACA Galaxy S9 si iPhone X cu Performante de Top

LG G7 ataca Samsung Galaxy S9 si iPhone X cu performante de top, acestea fiind dezvaluite astazi dupa ce primul benchmark a fost publicat pe internet.

LG G7 ATACA Galaxy S9 iPhone X Performante Top 1

LG G7 apare astazi intr-un prim test de performante, compania coreeana parand sa finalizeze testarea prototipurilor noilor sale telefoane, iar asta ne permite sa vedem ce fel de performante au in raport cu Samsung Galaxy S9 si iPhone X. LG G7 vine cu un nou chip Snapdragon 845 al celor de la Qualcomm, ia dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, performantele sale sunt foarte apropiate de cele pe care le ofera Samsung Galaxy S9.

LG G7 este cu aproximativ 1300 de puncte in urma iPhone X in acest test de performante, insa fata de Samsung Galaxy S9 diferenta este foarte mica si pare sa aiba un usor avantaj, din fericire pentru cei de la LG. Cu cele 9000 de puncte obtinute in acest test de performante, LG G7 arata ca poate oferi putere de procesare foarte buna pentru cei care vor decide sa nu il cumpere in detrimentul telefoanelor Samsung Galaxy S9, sau iPhone X.

LG G7: ATACA Galaxy S9 si iPhone X cu Performante de Top

LG G7 ATACA Galaxy S9 iPhone X Performante Top 1

LG G7 va avea doar 4 GB RAM oferiti de catre compania LG, cu 1 GB RAM mai mult decat iPhone X, la fel ca Samsung Galaxy S9, dar cu 2 GB RAM mai putin decat Samsung Galaxy S9 Plus. Acest lucru va afecta multitasking-ul pentru cei care utilizeaza LG G7 in viata de zi cu zi, insa e foarte probabil ca iPhone X sa fie intrecut din aproape toate punctele de vedere de catre noul telefon pe care cei de la LG se pregatesc sa il lanseze.

LG G7 va fi prezentat in mod oficial saptamana viitoare de catre compania LG, insa deocamdata nu a fost anuntata o posibila data pentru lansarea noului model de smartphone al coreenilor. Nu se stie nici la ce pret urmeaza sa fie pus in vanzare LG G7 de catre cei de la LG, insa toate aceste detalii importante vor fi dezvaluite foarte curand si vom vedea inclusiv primele comparatii intre toate cele trei telefoane.

5 COMENTARII