Samsung: Vanzarile iPhone X in 2018 au fost Proaste

Samsung confirma faptul ca vanzarile iPhone X in prima parte a anului 2018 au fost mult mai mici decat se astepta toata lumea, compania fiind afectata.

Samsung Vanzari iPhone X 2018 Proaste

Samsung a anuntat ieri rezultatele financiare pentru T1 2018, iar confirmand tot ceea ce au spus foarte multi analisti pana acum, compania coreeana a reafirmat faptul ca vanzarile iPhone X sunt slabe in acest inceput de an. Divizia Samsung care produce ecrane OLED sustine ca a livrat putine panouri catre compania Apple din cauza scaderii cererii venite din partea celor din Cupertino, deci e destul de clar ca vanzarile iPhone X sunt slabe.

Samsung a inregistrat profit mult mai mic pentru divizia care produce ecrane OLED, iar asta deoarece Apple nu a cumparat la fel de multe ecrane pentru ca lumea nu mai cauta iPhone X la fel de mult. Incasarile celor de la Samsung pentru divizia care produce ecrane OLED au crescut cu 3.4% in T1 2018, la distanta foarte mare de cei 20% pe care compania ii estima la finalul anului trecut, iar totul din cauza companiei Apple, din pacate.

Samsung: Vanzarile iPhone X in 2018 au fost Proaste

Samsung spune si ca in afara diviziei care produce chip-uri de memorie, e greu ca alte divizii sa inregistreze cresteri ale profitului din cauza cererii mici pentru ecrane OLED, dar si a concurentei facute de catre alte companii. Practic, desi pana acum Apple a fost prezentata ca fiind o victima a celor de la Samsung in ceea ce priveste ecranele OLED pentru iPhone X, iata ca si coreenii au de suferit daca telefoanele celor din Cupertino nu au succes.

“The South Korean electronics manufacturer said in an earnings report today that profits for its display business “were affected by slow demand for flexible OLED panels.” The division’s sales rose 3.4 percent in the latest quarter, compared with 20 percent for Samsung as a whole.”

Samsung confirma totusi fara dubiu faptul ca vanzarile iPhone X sunt mult mai mici decat isi imaginau analistii inainte de inceperea anului 2018, iar saptamana viitoare vom afla cam cat de mare este diferenta intre realitate si fictiune. iPhone X a fost prezentat in repetate randuri ca un telefon care urma sa genereze vanzari uriase pentru compania Apple, insa in final se dovedeste a fi doar o lupta pierduta a celor din Cupertino cu fanii care nu vor sa plateasca multi bani pe el.