WhatsApp: Asa Arata Noua Functie MAJORA Anuntata

WhatsApp a anuntat saptamana aceasta lansarea unei noi functii foarte importante pentru europeni, inclusiv cei din Romania, iar acum putem vedea cum arata.

0

WhatsApp Arata Noua Functie MAJORA

WhatsApp a anuntat saptamana aceasta ca le interzice tinerilor cu varsta de pana in 16 ani sa-i foloseasca platforma de mesagerie, insa in acelasi timp a anuntat ca permite descarcarea tuturor datelor pe care le are inregistrate despre noi in serverele sale. WhatsApp a promis ca va lansa aceasta functie in urmatoarele saptamani pentru intreaga lume, insa cei care testeaza versiunea beta a aplicatiei pentru Android au deja posibilitatea de a o folosi.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

whatsapp cerere date utilizator 1

WhatsApp are acasta noua functie oferita sub denumirea Request Account Info, ea fiind afisata in meniul de setari al aplicatiei, utilizatorii putand cere la orice ora crearea unei arhive cu toate informatiile pe care compania WhatsApp le are inregistrate in legatura cu noi. In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata interfata prin care poate fi ceruta crearea arhivei cu datele din conturile noastre, acolo fiind specificata si perioada necesara pentru a o crea.

WhatsApp: Asa Arata Noua Functie MAJORA Anuntata

whatsapp cerere date utilizator 2

WhatsApp a anuntat ca poate dura pana la 3 zile pentru a fi creata o arhiva cu toate informatiile pe care compania le are in legatura cu noi, insa in momentul de fata aceasta este facuta in mai putin de o zi pentru cei care testeaza versiunea beta a aplicatiei. In celelalte imagin din acest articol puteti vedea o parte dintre informatiile pe care WhatsApp le include in aceste arhive, compania avand date despre telefoanele care ii acceseaza reteaua, cand au fost active, plus multe altele.

whatsapp cerere date utilizator 3

WhatsApp logheaza, in mod surprinzator, si felul in care aplicatia este utilizata, adica daca o folosim din ecranul principal, sau daca o folosim prin interactiuni cu notificarile facute in momentul in care aplicatia este deschisa in fundal si avem internetul activ. WhatsApp va include deasemenea in aceasta arhiva si informatii privind contactele care au fost incarcate din contul nostru, plus numerele de telefon blocate, toate aceste date fiind necesare pentru ca aplicatia sa poata fi folosita.