Google Assistant UMILESTE Siri in Acuratete si Functionalitate

Google Assistant umileste Siri intr-un nou test privind acuratetea raspunsurilor oferite si functionalitatea disponibila pe telefoane si tablete.

Google Assistant UMILESTE Siri Acuratete Functionalitate

Google Assistant este prezentat de un nou studiu ca fiind cel mai bun asistent virtual pentru telefoane mobile si tablete, compania Google reusind sa creeze un software surprinzator de bun pentru utilizatorii Android de pe intreaga planeta. Google Assistant a fost lansat dupa Siri, insa in ciuda acestui lucru, cei de la Google au reusit sa isi imbunatateasca in mod constant software-ul, astfel ca asistentul personal a depasit ceea ce a dezvoltat compania Apple din 2011 incoace.

Google Assistant a reusit inclusiv sa intreaca Alexa, asistentul personal al celor de la Amazon, acesta fiind deasemenea mult mai bun decat Siri, acelasi lucru putand fi spus si despre asistentul personal Cortana dezvoltat de catre compania Microsoft. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, Google Assistant raspunde mult mai bine, in mod corect, la intrebari decat asistentul personal Siri diferenta aici fiind mica intre cei doi asistenti.

Google Assistant UMILESTE Siri in Acuratete si Functionalitate

 

Google assistant superior siri

Google Assistant are totusi un avantaj urias in fata Siri cand vine vorba despre tentativele de a raspunde la intrebari in baza a ceea ce crede ca intelege, procentul software-ului Google fiind dublu fata de cel al Siri in aceasta categorie de testare. Siri este mai slab decat oricare alt asistent personal in aceasta privinta, pana si Alexa obtinand un scor cu aproape 40% mai bun decat cel al Siri, compania Apple ramanand ultima, desi a inceput prima cu software de acest gen.

“One of the key observations we found is that the Google Assistant result didn’t always match the result found on a web search featured snippet answer box. Sometimes the assistant didn’t read out a result (even if a featured snippet answer box existed) and we also had instances of the assistant reading out a result from a different website than the one listed in the featured snippet answer box.”

Google Assistant este mai bun decat Siri inclusiv in boxa inteligenta Google Home, iar aici trebuie sa va readuc aminte despre numeroasele plangeri pe care clientii boxei inteligente HomePod a Apple le-au tot publicat pe diverse retele de socializare si forumuri. Inclusiv angajatii celor de la Apple s-au plans din cauza faptului ca Siri merge intr-o directie complet gresita, iar studiile confirma si confirma asta, insa Apple nu prea pare sa stie cum sa rezolve problema.