Huawei P20 Pro: Vanzari UIMITOR de MARI in Europa

Huawei P20 Pro are vanzari uimitor de mari in Europa, compania Huawei spunand ca intreaga serie Huawei P20 are performante surprinzator de bune in tara.

Huawei P20 Pro Vanzari UIMITOR MARI Europa

Huawei P20 Pro are parte de un succes surprinzator de mare in Europa, conform companiei chinezesti, telefonul lansat luna aceasta fiind cautat de catre un numar foarte mare de europeni, in comparatie cu modelele lansate in cursul anului trecut. Conform celor de la Huawei, noul Huawei P20 Pro are vanzari cu 316% mai mari decat cele inregistrate de Huawei P10 Plus cand a fost lansat in Europa anul trecut, diferenta fiind uimitor de mare.

Huawei P20 Pro este doar unul dintre telefoanele din seria Huawei P20 pe care compania Huawei a lansat-o luna aceasta, iar conform chinezilor, intreaga serie are parte de vanzari surprinzator de mari in Europa, ele afectand cu siguranta si telefoanele celor de la Apple. Conform Huawei, vanzarile seriei Huawei P20 sunt foarte bune in Marea Britanie, Germania si Franta, tari in care se pare ca exista foarte multi fani dornici sa testeze noua camera tripla a telefonului.

Huawei P20 Pro: Vanzari UIMITOR de MARI in Europa

Huawei P20 Pro are succes foarte mare in Europa dupa ce in SUA toate telefoanele companiei Huawei au fost scoase de la vanzare de catre operatorii de telefonie mobila si diverse alte lanturi de magazine care au filiale deschise in intreaga tara. In ciuda avertismentelor facute de catre americani cu privire la faptul ca telefoanele Huawei nu ofera siguranta pentru utilizatori, iata ca seri Huawei P20 are succes foarte mare in Europa, deci europenilor nu le prea pasa de avertismente.

Huawei P20 Pro este unul dintre cele mai bune telefoane Android ale momentului, punctul sau forte stand in camera tripla implementata de catre cei de la Huawei, ea permitand inregistrarea de poze foarte bune, telefonul fiind declarat ca avand cea mai buna camera de smartphone. Va fi foarte interesant de vazut ce fel de vanzari va inregistra toata seria Huawei P20 in comparatie cu cea Samsung Galaxy S9, mai ales ca recent am aflat ca vanzarile telefoanelor coreene sunt sub asteptarile companiei.