LG G7: Functia in PREMIERA pentru Telefoane

LG G7 va avea implementata o noua functie in premiera pentru telefoane mobile, compania coreeana oferind schimbari uimitoare pentru clientii din lumea intreaga.

LG G7 Functia PREMIERA Telefoane

LG G7 va fi prezentat oficial de catre compania LG saptamana viitoare, coreenii prezentand intre timp noile functii, una cate una, prin diverse comunicate de presa, ceva ce in mod normal nu ar trebui sa faca un producator care anunta un telefon nou pentru clienti. Mai exact, LG G7 este anuntat de catre cei de la LG ca venind cu un sistem audio superior celor din iPhone X, sau Samsung Galaxy S9, ambele avand difuzoare stereo integrate.

LG G7 urmeaza totusi sa vina cu ceva complet diferit, spatiul gol din carcasa fiind transformat de catre compania LG intr-o camera de rezonanta cu dimensiune de 10 ori mai mare decat cea regasita intr-un smartphone normal cu difuzoare stereo. LG G7 urmeaza sa ofere sunet cu pana la 6 dB mai mare decat in cazul modelului anterior, probabil si in comparatie cu alte modele, bas-ul urmand a avea deasemenea o putere dubla.

LG G7: Functia in PREMIERA pentru Telefoane

LG G7 sunet camera rezonanta

LG G7 vine deasemenea si cu DTX:X 3D Surroound Sound, o functie lansata in 2016 pentru sistemele home theatre, care acum este adusa in telefoanele mobile, insa nu difuzoarele telefonului o vor avea, ci castile folosite de catre utilizatori. LG G7 va avea in continuare un port audio de 3.5mm, iar motivul pentru pastrarea sa, in timp ce alte companii renunta la el, are cel mai probabil legatura cu acest nou sistem DTS pentru sunet stereo.

LG G7 urmeaza deasemenea sa aiba integrat si Hi-Fi Quad DAC, adica patru convertoare digital to analog care au menirea de a reduce distorsiunile sunetelor pana la valoarea de 0.0002, deci ar putea oferi ea mai buna fidelitate audio dintre toate telefoanele. LG G7 se anunta a fi un smartphone foarte interesant pentru consumatori, cu cel mai luminos ecran, cea mai buna calitate audio si o camera excelenta, insa e greu de spus ce performante va avea in comparatie cu produsele Apple si Samsung.