PurpleSmoke Exploit pentru iOS 11.2 Jailbreak a fost Dezvaluit

PurpleSmoke este un nou exploit pentru iOS 11.2 care poate permite dezvoltarea unei solutii de jailbreak pentru iPhone si iPad in viitorul foarte apropiat.

PurpleSmoke Exploit iOS 11.2 Jailbreak Dezvaluit

PurpleSmoke este un exploit care poate permite dezvoltarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 11.2, el fiind compatibil cu toate versiunile lansate de catre compania Apple pana la iOS 11.3. Vorbim despre un exploit care a fost pastrat pana cand iOS 11.3 a fost lansat in speranta ca el sa poata exploata si aceasta versiune a sistemului de operare, insa se pare ca este limitat la iOS 11.2.x, din pacate.

PurpleSmoke este deocamdata doar un exploit, nu un software care permite efectuarea unui jailbreak pe iPhone pentru iOS 11.2.x, insa in urma unui proces complex de dezvoltare va fi transformat intr-un jailbreak adevarat. Nu stie nimeni de cat timp va fi nevoie pentru a crea un asemenea software, nici daca va avea macar Cydia intr-o versiune oficiala, insa el este luat in calcul.

PurpleSmoke Exploit pentru iOS 11.2 Jailbreak a fost Dezvaluit

In momentul de fata exista jailbreak pentru iPhone si iPad pana la iOS 11.1.2, insa dincolo de aceasta versiune exista doar exploit-uri si sperante, insa nimic altceva pentru utilizatorii din lumea intreaga. Acest exploit PurpleSmoke poate fi o solutie pentru utilizatorii care asteapta un jailbreak nou pentru iPhone si iPad, insa deocamdata e greu de spus cata rabdare trebuie sa mai aiba lumea.

“Alright, according to siguza it was patched in the macOS version that came out the same day as 11.3, I think iOS 11.3 won’t be supported and made a huge mistake thinking it would be.”

Daca inca mai aveti iOS 11.2.x in iPhone si iPad, atunci va recomand sa asteptati lansarea unei solutii de jailbreak bazata pe PurpleSmoke, iar daca aveti iOS 11.3 va recomand sa faceti downgrade cat inca mai aveti ocazia de a face asta.