iOS 11.3 Jailbreak a fost Facut pe iPhone

iOS 11.3 jailbreak a fost facut deja pe iPhone de catre un cercetator in securitate informatica, acesta confirmand realizarea pentru intreaga planeta.

iOS 11.3 Jailbreak Facut iPhone

iOS 11.3 jailbreak a fost facut pentru iPhone, un cercetator in securitate informatica reusind sa exploateze sistemul de operare al companiei Apple la scurt timp dupa lansarea sa. Cercetatorul in securitate informatica a dezvaluit catre Microsoft exploit-urile folosite pentru a face iOS 11.3 jailbreak, deci Apple inca nu stie despre existenta sa, iar el nu va fi folosit in vreo solutie publica.

iOS 11.3 jailbreak nu va fi lansat in baza acestor exploit-uri, insa nici nu stiu cat mai conteaza acest lucru din moment ce iOS 11.3.1 a fost deja lansat de catre compania Apple chiar saptamana aceasta. E greu de spus daca aceleasi exploit-uri pot fi folosite si intr-o solutie de jailbreak pentru iOS 11.3.1, asa ca ramane de vazut daca altcineva va lansa o solutie de iOS 11.3 jailbreak.

iOS 11.3 Jailbreak a fost Facut pe iPhone

iOS 11.3 jailbreak iphone

iOS 11.3 jailbreak nu este o prioritate pentru vreun cercetator in securitate informatica, sau hacker, atat timp cat vulnerabilitatile descoperite le pot aduce sume foarte mari de bani de la Apple, sau alte companii. Cei de la Apple platesc pana la 200.000 de dolari pentru exploit-uri folosite in solutii de jailbreak, iar hackerii nu vor obtine asta de la comunitatea celor care folosesc acest software.

iOS 11.3 jailbreak ar putea fi lansat la un moment dat pentru toti utilizatorii de iDevice-uri, insa deocamdata nu exista informatii publice in baza carora sa ne putem face sperante ca asta s-ar putea intampla. Acestea fiind spuse, daca asteptati cu nerabdare lansarea unei solutii de iOS 11.3 jailbreak, atunci trebuie sa aveti foarte multa rabdare.