iOS 11.4 beta 3 a fost lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.4 beta 3 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare putand fi instalata acum.

iOS 11.4 beta 3

iOS 11.4 beta 3 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, noua versiune fiind oferita la aproape doua saptamani dupa ce a fost lansata prima versiune beta. Acum aproape 2 luni Apple a prezentat iPad 2018 si a anuntat ca unele dintre noutatile care vor fi oferite pentru mediul educational vor fi disponibile impreuna cu iOS 11.4 in vara.

iOS 11.4 beta 3 a fost lansat astazi pentru a pregati utilizatorii si dezvoltatorii de lansarea acestei nou versiuni, ea urmand a fi testata timp de cateva luni inainte de lansarea oficiala. iOS 11.4 beta 3 pentru iPhone si iPad este disponibil deocamdata doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iDevice-uri, o versiune public beta urmand a fi lansata in viitor.

iOS 11.4 beta 3 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.4 beta 3 aduce noutati importante pentru platforma ClassKit, dar si alte API-uri pe care cei de la Apple vor sa le ofere pentru dezvoltarea de aplicatii educationale in viitor. Cei din Cupertino sunt constienti de importanta acestor noutati pentru mediul educational, insa in rest iOS 11.4 beta 3 nu ar trebui sa aduca schimbari importante pentru restul lumii.

iOS 11.4 este prima actualizare x.4 pentru iOS din ultimii 3 ani, compania Apple urmand a lansa versiunea finala cel mai probabil undeva prin vara acestui an, dupa WWDC 2018. Apple a lansat deasemenea watchOS 4.3.1 beta 3 si tvOS 11.4 beta 3.