Samsung Galaxy S9: DOUA Noi Modele Lansate Azi

Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus au fost lansate in doua noi modele de catre compania Samsung astazi intr-o tentativa de a creste vanzarile record de mici.

Samsung Galaxy S9 DOUA Noi Modele Lansate

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 PLus au fost lansate astazi in doua noi versiuni de catre compania Samsung, coreenii aducand pe piata noi versiuni pentru a mai impulsiona vanzarile, care aparent sunt in scadere. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt vandute acum de catre compania Samsung in versiuni care au 128 GB si 256 GB spatiu de stocare, a doua fiind vanduta deja in Romania, in timp ce a prima inca nu.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt disponibile pentru comanda in ambele versiuni in SUA incepand de ieri, in timp ce in Romania e foarte posibil ca versiunile cu 128 GB spatiu de stocare sa fie vandute in perioada imediat urmatoare. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus vor ajunge efectiv in magazine abia in data de 18 mai, iar pana atunci am putea afla si despre disponibilitatea lor din Romania.

Samsung Galaxy S9: DOUA Noi Modele Lansate Azi

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au aparut pentru prima oara intr-un material intern al unei companii olandeze, iar asta sugereaza faptul ca Samsung intentioneaza sa vanda telefoanele si in Europa. Miscarea ar fi una extrem de interesanta, deoarece versiunea cu 128 GB spatiu de stocare a Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus le poate oferi clientilor o optiune intermediara intre cele doua modele vandute in prezent pe piata.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus cumparate in SUA in aceste noi versiuni vor fi livrate cu Gear IconX, sau Gear S3 Frontier, oferite cadou de catre compania Samsung pentru a-i motiva pe clienti sa le cumpere. Stim deja ca vanzarile Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus nu sunt foarte grozave, asa ca foarte multa lume ar putea fi interesata de aceste noi modele intermediare, mai ales ca Samsung a redus preturile de baza in SUA si ar putea actiona la fel in Europa.