iPhone X: Apple Vorbeste despre Vanzarile Slabe

Presedintele Apple, Tim Cook, a vorbit noaptea trecuta despre vanzarile slabe pe care iPhone X le are prezentate de catre analistii din lumea intreaga in T1 2018.

iPhone X Apple Vorbeste Vanzari Slabe

iPhone X este prezentat de cateva luni ca avand vanzarile cele mai slabe dintre toate modelele de telefoane iPhone ale companiei Apple, insa realitatea pare sa fie complet diferita fata de ceea ce spun analistii din lumea intreaga. Noaptea trecuta cei de la APple au prezentat rezultatele financiare pentru T1 2018, vanzarile de telefoane iPhone fiind mai mari decat cele inregistrate in T1 2017, dar si cu mult peste estimarile analistilor.

Pentru ca estimarile analistilor au inceput sa devina tot mai stupide, presedintele Apple, Tim Cook, a afirmat ca iPhone X a fost telefonul Apple cu cele mai bune vanzari din primele trei luni ale anului 2018. iPhone X s-a vandut mai bine decat oricare alt model al iPhone in fiecare saptamana din primele trei luni ale anului 2018, performantele inregistrate de catre telefon fiind impresionante, chiar si pentru cei din Cupertino.

iPhone X: Apple Vorbeste despre Vanzarile Slabe

Tim Cook spune ca iPhone X este un produs iubit de catre clienti, in ciuda pretului de vanzare foarte mare, el afirmand si ca Apple stabileste preturile produselor in functie de valoarea pe care acestea o aduc pentru clienti. iPhone X este si primul model al iPhone, de la iPhone 6 incoace, care inregistreaza vanzari mult mai bune decat un model din seria anterioara intr-un trimestru fiscal al inceputului de an, realizarea fiind una impresionanta pentru americani.

“Customers chose iPhone X more than any other iPhone each week in the March quarter, just as they did following its launch in the December quarter. Since we split the line with the iPhone 6 and 6 Plus in 2014, this is the first cycle in which the top-of-the-line iPhone model has also been the most popular.”

iPhone X, in ciuda tuturor previziunilor sumbre, se dovedeste a fi un telefon pe care clientii il cauta in numar mare in momentul de fata, pretul de peste 1100 de euro nefiind chiar atat de mare pentru clienti. Acestea fiind spuse, cei de la Apple confirma foarte clar faptul ca iPhone X este un esec doar in mintea analistilor, dar si faptul ca estimarile acestora sunt complet gresite si bazate pe absolut nimic real, ci doar imaginatia lor.