OnePlus 6: EXCLUSIV, Prima Comparatie cu iPhone X

OnePlus 6 si iPhone X apar in prima comparatie care are menirea de a ne arata diferentele pe care le vor avea cele doua telefoane mobile in urmatoarele saptamani.

OnePlus 6 comparatie iPhone X feat

OnePlus 6 apare astazi intr-o prima comparatie cu iPhone X, telefonul pe care incearca sa il copieze cat se poate de bine, presedintele companiei OnePlus recunoscand chiar intr-o serie de declaratii de presa acest lucru. In imaginea de mai jos puteti vedea pentru prima oara un OnePlus 6 pornit comparat cu un iPhone X pornit, cele doua telefoane avand decupaje de dimensiuni diferite din moment de doar telefonul Apple are o camera frontala 3D.

OnePlus 6 are o camera frontala standard, impreuna cu banalii senzori montati in ecranele tuturor telefoanelor, aasa ca e destul de logic sa vedem un decupaj mult mai mic decat cel folosit in iPhone X. Spre deosebire de celelalte telefoane Android de pe piata, OnePlus 6 are o margine foarte subtire in partea inferioara, la fel ca iPhone X, deci aici vedem ceva bine gandit de catre chinezi, spre deosebire de celelalte telefoane care au o margine groasa in partea inferioara a ecranului.

OnePlus 6: EXCLUSIV, Prima Comparatie cu iPhone X

OnePlus 6 comparatie iPhone X

OnePlus 6 seamana destul de bine cu iPhone X in partea frontala, exceptand diferentele intre dimensiunile decupajelor, ecranul telefonului chinezilor fiind deasemenea mult mai mare decat cel folosit in iPhone X. OnePlus 6 are inclusiv o camera duala cu design similar precum cel folosit de catre compania Apple in iPhone X, insa desigur ca ea nu este la fel de buna precum cea implementata de catre americani, dar asta se intampla in fiecare an.

OnePlus 6 este un telefon “premium de buget”, iar asta pentru ca va avea componente folosite in telefoanele scumpe Android, dar va avea si componente mai ieftine, iar asta pentru ca in final sa poata fi vandut la un pret mic. OnePlus 6 urmeaza sa coste intre 550 si 600 de dolari in momentul in care va fi lansat pe piata, deci va fi cu mult mai ieftin decat oricare dintre telefoanele Android premium, asa ca probabil va fi si foarte cautat de catre multi clienti.