LG G7 vs iPhone X – Comparatie Detaliata (VIDEO)

LG G7 si iPhone X apar astazi intr-o comparatie detaliata care are menirea de a ne arata principalele diferente dintre cele doua modele de telefoane.

LG G7 iPhone X Comparatie Detaliata

LG G7 a fost prezentat oficial in cursul acestei zile, noul smartphone al companiei LG fiind clona iPhone X pe care am vazut-o intr-o varietate de imagini pana acum, iar astazi vedem si o comparatie intre cele doua telefoane. Din pacate, LG G7 copiaza decupajul iPhone X pentru a crea un efect extrem de similar cu cel al telefonului Apple, insa din pacate el are si o margine inferioara pentru ecran, o alegere nu foarte potrivita.

LG G7 are decupaj in ecran, ca iPhone X, insa spre deosebire de telefonul celor de la Apple, cei de la LG au implementat o functie in Android care permite ascunderea “rusinii” decupajului existent in ecran. Multi dintre producatorii Android care au copiat decupajul iPhone X au implementat deasemenea optiuni pentru a modifica interfata si a-l ascunde, iar LG G7 nu face diferenta, desi e greu de inteles de ce au fost implementate decupajele de la bun inceput.

LG G7 vs iPhone X – Comparatie Detaliata (VIDEO)

LG G7 are deasemenea o camera extrem de similara cu cea pe care o vedem in iPhone X, compania LG implementand-o deasemenea intr-un fornat orizontal in carcasa, deci e destul de clar ceea ce au facut coreenii. LG G7, in ciuda copierii iPhone X, este totusi un smartphone foarte interesant, el avand un ecran LCD cu diagonala de 6.1 inch, rezolutie de 3120 x 1440 pixeli, el avand si cea mai mare luminozitate oferita intr-un smartphone.

LG G7 are deasemenea un nou sistem de difuzoare stereo, acesta oferind sunete cu de pana la 10 ori mai puternice decat cele ale unui telefon obisnuit, o baterie de 3000 mAh fiind deasemenea implementata. Unii dintre cei care au testat LG G7 pana acum sustin ca noul telefon al celor de la LG nu este suficient de bun pentru a concura cu modelele Android lansate anul acesta, iar in fata iPhone X are sanse infime de succes, dar asta era stiut deja.

2 COMENTARII