OnePlus 6: Preturile de Vanzare Dezvaluite

OnePlus 6 are preturile de vanzare dezvaluite inaintea prezentarii oficiale, iar acestea sunt atat de mari precum se astepta foarte multa lume pana acum.

30

OnePlus 6 Preturile Vanzare Dezvaluite

OnePlus 6 va fi prezentat oficial in cursul acestei luni, iar temerile multora privind preturile mari de vanzare pentru noul smartphone incep sa se adevereasca, dupa o noua confirmare a sumei ce urmeaza sa fie ceruta de catre OnePlus. Mai exact, OnePlus 6 urmeaza sa coste nu mai putin de 550 de dolari in momentul in care va fi lansat pe piata de catre compania chinezeasca, suma fiind mai mare decat cea care a fost ceruta pentru OnePlus 5T.

OnePlus 6 va costa 550 de dolari in versiunea cu 64 GB spatiu de stocare si 6 GB RAM, pretul fiind cu 50 de dolari mai mare decat cel perceput pentru OnePlus 5T in momentul in care a fost lansat pe piata de catre chinezi. Pentru OnePlus 6 cu 128 GB spatiu de stocare si 8 GB RAM pretul urmeaza sa creasca la 600 de dolari, din nou cu aproape 50 de dolari mai mult decat OnePlus 5T anul trecut, diferenta fiind una substantiala pentru clienti.

OnePlus 6: Preturile de Vanzare Dezvaluite

OnePlus 6 preturi estimate

OnePlus 6 va fi mai scump decat modelul precedent, iar desi cresterile de pret sunt mai mici decat cele pe care le fac Apple, sau Samsung, pentru clientii care cauta aceste telefoane, orice fel de schimbare de acest gen este mare OnePlus 6 este cautat in principal de catre cei fara prea multi bani, dar cu dorinta de a beneficia de performante bune pentru smartphone, chiar daca renunta la intimitatea si securitatea datelor proprii.

OnePlus 6 urmeaza sa fie totusi o problema majora pentru cei de la Apple si Samsung, iar asta deoarece performantele sale vor fi cu mult mai bune decat cele oferite de catre iPhone X, Samsung Galaxy S9 si Huawei P20 Pro. Acestea fiind spuse, OnePlus 6 urmeaza sa uimeasca nu doar prin performantele si specificatiile pe care urmeaza sa le ofere, ci si prin pretul de vanzare care urmea