Google: Angajatii Simt ca Lucreaza cu Tehnologii Extraterestre

Angajatii Google spun ca simt ca lucreaza cu tehnologii extraterestre pentru a le oferi oamenilor din lumea intreaga cele mai bune produse si servicii online.

Google Declaratii SURPRINZATOARE Angajati

Google este una dintre companiile care investesc foarte mult in dezovoltarea sistemelor de inteligenta artificiala, insa nu toti angajatii companiei americane sunt chiar atat de linistiti cu ceea ce se creeaza in Mountain View. Conform unor angajati ai companiei Google, sistemele de inteligenta artificiala dezvoltate in momentul de fata sunt un fel de alchimie moderna, o teorie surprinzatoare care pune intr-o lumina proasta tot ceea ce se face cu ajutorul ei.

Google este una dintre companiile care reuseste sa puna inteligenta artificiala la treaba intr-un mod bun, in majoritatea cazurilor, insa unul dintre principalii sai ingineri sustine ca de multe ori nici macar ei nu stiu ce se intampla. Mai exact, multi dintre cei care dezvolta sistemele de inteligenta artificiala nu stiu de ce unii algoritmi functioneaza, in timp ce altii esueaza, asa ca de multe ori munca se bazeaza pe ghicirea a ceea ce ar trebui sa functioneze, dar la Google cazurile sunt, cel mai probabil putine.

Google: Angajatii Simt ca Lucreaza cu Tehnologii Extraterestre

Google are angajati foarte inteligenti, insa cel care face afirmatiile de acum sustine ca de multe ori acesti au impresia ca lucreaza cu tehnologie venita de la extrateresti, ceea ce ne arata ca ea nu este sub controlul total al companiilor. Google s-a dovedit a avea unele dintre cele mai bune sisteme de inteligenta artificiala care sustin Google Assistant, sau alte servicii online ale companiei, insa iata ca si angajatii sai au probleme in a le intelege.

“Speaking at an AI conference, Rahimi charged that machine learning algorithms, in which computers learn through trial and error, have become a form of “alchemy.” Many of us feel like we’re operating on an alien technology. The purpose of science is to generate knowledge. You want to produce something that other people can take and build on.”

Google incearca sa transforme inteligenta artificiala in ceva bun pentru omenire, insa inginerul care a discutat despre evolutia sa sustine ca restul cercetatorilor nu se concentreaza pe a impartasi lucruri utile cu restul lumii, ci doar cat de performante sunt sistemele. Google este una dintre cele mai puternice companii multumita sistemelor de inteligenta artificiala pe care le are, insa chiar si conducatorii sai se tem de puterea acestei tehnologii.