iPhone 11: Noutatea SURPRIZA este Amanata pentru 2019

iPhone 11 are o functie surpriza amanata de catre compania Apple pentru toamna anului 2019, decizia celor din Cupertino luand multa lume prin surprindere.

iPhone 11 Functia SURPRIZA Amanata 2019

iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor fi lansate in toamna acestui an de catre compania Apple, iar pentru modelul mai mare era anuntata implementarea unei camere triple de catre cei din Cupertino, aceasta fiind o adevarata surpriza. Desi multa lume a inceput sa astepte cu interes integrarea unei camere triple in iPhone 11 Plus, ei bine se pare ca aceasta schimbare importanta nu va fi oferita chiar de anul acesta de catre cei din Cupertino.

iPhone 11 Plus va avea o camera duala precum iPhone X, sau iPhone 7/8 Plus, cei de la Apple preferand sa ramana la acelasi model de camera si pentru aceasta versiune a iPhone, fara a trece la copierea Huawei P20 Pro. Apple nu pare sa fie hotarata pentru a oferi o schimbare atat de mare pentru iPhone 11 Plus anul acesta, deci noul model de camera urmeaza sa fie integrat in modelele care vor fi lansate in toamna anului 2019.

iPhone 11: Noutatea SURPRIZA este Amanata pentru 2019

iPhone 11 Plus nu va avea, deci, un senzor de imagine in plus pentru inregistrarea de poze si clipuri video, insa nici acel zoom optic de pana la 5X, pe care zvonurile anterioare l-au anuntat, asa ca pierdem destul de multe. In ciuda acestui lucru, iPhone 11 Plus ar trebui sa vina cu un sistem imbunatatit de a inregistra poze si clipuri video, in special in conditii de luminozitate scazuta, un punct slab al camerelor folosite in actualele telefoane iPhone.

“Huawei Technologies Co is expected to drive triple-camera lens adoption by introducing a lower-spec device for the Mate 20 model, while Apple is likely to launch a new iPhone model with a triple-lens rear camera in the second half of next year.”

iPhone 11 Plus ar putea avea camera duala mai buna decat iPhone 11, compania Apple diferentiindu-si camerele din telefoane in fiecare an prin numarul de senzori de imagine, si functionalitate, asa ca va fi interesant de vazut ce se va intampla in 2018. Pana in toamna vom afla cu siguranta toate noutatile importante pe care iPhone 11 si iPhone 11 Plus le vor avea pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca vom sti daca va fi oferita o camera duala, sau nu.

46 COMENTARII

  1. “iPhone 11 Plus nu va avea, deci, un senzor de imagine in plus pentru inregistrarea de poze si clipuri video, insa nici acel zoom optic de pana la 5X, pe care zvonurile anterioare l-au anuntat”

    La ce îți trebuie zoom de 5x? Obiectivele profesionale au zoom maxim 2-3x, pentru că ce este peste aduce deformări geometrice fotografiilor.
    Cele mai “sharp” obiective profesionale care sunt și fără deformări vizibile ale geometriei fotografiilor au zoom optic “zero”, sunt obiective “prime”.
    În loc de 17-35mm sau 70-200 mm, vei vedea obiective de 55mm, sau 105mm.

    Mă rog… Degeaba îți spun ție din astea că tu ești paralel la fotografie. Pe tine te excită specs-urile, dar numai alea de la Apple ?????

  2. wtf…obiectivele profesionale cred ca au zoom optic si 10x
    Mai ales la filmari cum sa nu iti trebuiasca
    Ia verifica cum merge o camera iMAX
    Un om ce nu intelege zoom optic si la ce ajuta, este un om mort caruia nu ii plac detaliile din viata

  3. Ce să văd “inteligentule”? Alea sunt camerele “body”, nu au obiective. Zoom-ul optic este o caracteristică a obiectivului, nu a camerei ?????
    Vaaaai de steaua ta!!

  4. eu nu am scris nicaieri de “obiectiv ” sau camera”
    Ma refeream la obiectivele profi (adica obiectele in aceasta speta)
    Vai de capul meu , tu nu intelegi nimic

  5. ok, nu iti dau mura in gura, pt ca esti prea prost sa intelegi chiar si asa
    Tu ramai acolo cu limita de zoom optic 2x ca stai bine

  6. Nu ai ce mura în gură să dai pentru că tu ești prea prost să înțelegi domeniu fotografic.
    Eu ți-am dat mu.. în gură spunându-ți ca nu camera este responsabilă de zoom, ci obiectivul, dar tu esti prea prost să înțelegi asta.

    PS: folosesc limbajul tău, și renunț la diplomației, pentru că unui porc nu poți să îi reciți din Eminescu, ci trebuie să îi grohăi ca să te înțeleagă.

  7. Ești prea prost să am o conversație cu tine pe orice subiect, mai ales pe subiectul “fotografie”, unde ești o nulitate desăvârșită!

    Arată-mi un obiectiv profesional cu zoom de 10x! Doar unul! Nu există prostane, pentru că nu poți controla geometria optică pe o plajă atât de mare de distanță focala.

  8. aici nu era vorba de domeniu…putea sa fie oricare domeniu, e vorba ca nu intelegi un comentariu…punct.
    Deja ma plictisesti, deja cum zici si tu folosesti limbajul meu, ceea ce acum 5 ani nu o faceai..este clar de unde ai plecat si unde ai ajuns…vrei sa fii cool ca mine…sa imiti cum o face si samsung’ul.

  9. Hahahahahaha!! Tu nu înțelegi, și asta spune multe despre inteligența ta…
    Zoom-ul (sau “distanța focală variabilă” este o funcție a obiectivului, nu este o funcție a camerei foto!
    Camera foto nu are funcție de “zoom” ci obiectivul. Dacă obiectivul nu are distanță focală variabilă, nicio cameră foto nu iți va face zoom.

    Serios, cât de prost poate fi cineva să nu înțeleagă lucrurile astea banale? Îmi este milă de tine Srb…
    Arată-mi o cameră foto profesională cu zoom 10x

  10. Să fiu cool ca tine? Eu mă cobor la nivelul tău, că altfel nu ai capacitatea să înțelegi, și tu crezi că te imit ???

  11. Să fiu cool ca tine? Eu mă cobor la nivelul tău, că altfel nu ai capacitatea să înțelegi, și tu crezi că te imit ???

  12. “te cobori la nivelul meu” ceea ce acum 4-5 ani nu ai fi facut-o niciodata…deci eu zic sa te gandesti bine la cum ai ajuns…sau la cum te-am facut din “ingeras” un kkt ce vorbeste ca mine

  13. Nu m-am coborât la nivelul tău cu limbajul, din respect față de cei care citesc articolele. Dar cu tine nu se poate altfel.

    Haide, arată-mi camera foto profesională cu zoom de 10x!

  14. Tu trebuie să fii ZEUL tăntălăilor, că altfel .. În cel mai fericit caz ești ZEUL trafaletelui, al varului lavabil, etc.

  15. Vezi că lui Srb îi plac bărbații înalți ? Urmează să îți ceară numărul de telefon să îl scoți la un prânz în oraș…

  16. Srb este lunaticul site-ului. Îi plac bărbații înalți și inteligenți. Dacă sunt blonzi cu ochii albaștri, e și mai bine, pe ideea că fiecare își dorește ceea ce nu are.

  17. Du-te maaaa și te împușcă cu un scuipat! Zoom-ul este caracteristica obiectivului nu a camerei. Camera procesează imaginea care apare pe senzorul de imagine nu are nicio treabă cu zoom-ul.

    Asta arată cat de varză ești la domeniul foto!

  18. cand am spus eu ca zoom NU este o functie a obiectivului?
    Baiatule, nu intelegi o discutie asta este problema
    CAND un om spune ca nu exista camera cu zoom optic de 10X…e clar, din pacate mie nu imi este mila de nimeni…la mine nu exista acest sentiment