iPhone 11: Noutatea SURPRIZA este Amanata pentru 2019

iPhone 11 are o functie surpriza amanata de catre compania Apple pentru toamna anului 2019, decizia celor din Cupertino luand multa lume prin surprindere.

46

iPhone 11 Functia SURPRIZA Amanata 2019

iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor fi lansate in toamna acestui an de catre compania Apple, iar pentru modelul mai mare era anuntata implementarea unei camere triple de catre cei din Cupertino, aceasta fiind o adevarata surpriza. Desi multa lume a inceput sa astepte cu interes integrarea unei camere triple in iPhone 11 Plus, ei bine se pare ca aceasta schimbare importanta nu va fi oferita chiar de anul acesta de catre cei din Cupertino.

iPhone 11 Plus va avea o camera duala precum iPhone X, sau iPhone 7/8 Plus, cei de la Apple preferand sa ramana la acelasi model de camera si pentru aceasta versiune a iPhone, fara a trece la copierea Huawei P20 Pro. Apple nu pare sa fie hotarata pentru a oferi o schimbare atat de mare pentru iPhone 11 Plus anul acesta, deci noul model de camera urmeaza sa fie integrat in modelele care vor fi lansate in toamna anului 2019.

iPhone 11: Noutatea SURPRIZA este Amanata pentru 2019

iPhone 11 Plus nu va avea, deci, un senzor de imagine in plus pentru inregistrarea de poze si clipuri video, insa nici acel zoom optic de pana la 5X, pe care zvonurile anterioare l-au anuntat, asa ca pierdem destul de multe. In ciuda acestui lucru, iPhone 11 Plus ar trebui sa vina cu un sistem imbunatatit de a inregistra poze si clipuri video, in special in conditii de luminozitate scazuta, un punct slab al camerelor folosite in actualele telefoane iPhone.

“Huawei Technologies Co is expected to drive triple-camera lens adoption by introducing a lower-spec device for the Mate 20 model, while Apple is likely to launch a new iPhone model with a triple-lens rear camera in the second half of next year.”

iPhone 11 Plus ar putea avea camera duala mai buna decat iPhone 11, compania Apple diferentiindu-si camerele din telefoane in fiecare an prin numarul de senzori de imagine, si functionalitate, asa ca va fi interesant de vazut ce se va intampla in 2018. Pana in toamna vom afla cu siguranta toate noutatile importante pe care iPhone 11 si iPhone 11 Plus le vor avea pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca vom sti daca va fi oferita o camera duala, sau nu.