AirPower: Clona care Incarca Simultan Trei Gadget-uri Apple

Aceasta clona a AirPower este capabila sa incarce wireless simultan nu mai putin de trei gadget-uri ale companiei Apple, la fel precum produsul original.

AirPower Clona Incarca Simultan Trei Gadget Apple

AirPower a fost prezentat de catre compania Apple in toamna anului trecut, cu promisiunea de a oferi incarcare wireless pentru iPhone, Apple Watch si AirPods. Desigur ca de atunci si pana acum Apple nu a lansat produsul pe piata si nici nu se stie cand urmeaza sa ajunga in magazine, insa intre timp vede clonele chinezesti foarte ieftine.

In clipul video de mai jos putem vedea o clona a AirPower, sau a ceea ce ar trebui sa ofere compania Apple pentru clienti in momentul in care va decide sa lanseze accesoriul. Exact precum AirPower, acest accesoriu chinezesc este capabil sa incarce trei produse Apple simultan, adica iPhone, Apple Watch si AirPods, sau doua telefoane iPhone, ceea ce e o realizare interesanta

AirPower urmeaza sa ofere incarcare wireless rapida pentru utilizatori, insa clonele din China nu sunt deocamdata capabile sa ofere incarcare rapida, dar probabil in viitor o vor face. Avand in vedere ca AirPower va costa aproximativ 150 – 200 de dolari, poate ca o clona chinezeasca de 30 de dolari este o alternativa ieftina si buna pentru ce ofera Apple.