Bill Gates: Apple este o Companie Uimitoare

Bill Gates a afirmat intr-un recent interviu ca Apple este o companie uimitoare, co-fondatorul companiei Microsoft uimind intreaga lume cu afirmatia sa.

Bill Gates Apple Companie Uimitoare

Bill Gates, celebrul co-fondator al companiei Microsoft, a vorbit intr-un recent interviu despre compania Apple, cea pe care la un moment dat a salvat-o de la faliment. Bill Gates sustine ca Apple este o companie uimitoare, o companie care este foarte cautata de catre investitori, care nu genereaza profit colosal pentru ei, dar care are un viitor stralucit in fata.

Gates spune deasemenea ca Apple are si cea mai buna profitabilitate dintre toate companiile americane care genereaza incasari si profit mare in fiecare an fiscal. Desigur ca acest lucru a fost evidentia de fiecare data si de catre cei de la Apple, insa ceea ce spune co-fondatorul companiei Microsoft arata cat de respectati sunt cei din Cuperitno pentru ceea ce fac.

Bill Gates a incercat ani de-a randul sa aduca pe piata produse mai bune decat cele ale Apple, iar ajutorul oferit lui Steve Jobs pentru a salva compania a fost foarte surprinzator. Acum Apple este mult mai valoroasa decat Microsoft, are incasari si profit mult mai mari, iar o buna parte din ceea ce are acum Apple i se datoreaza lui Bill Gats, omul care a raspuns pozitiv cererii de ajutor venita de la Jobs.

“It’s an amazing company. The multiple’s not gigantic, it’s not like a tech-speculative company that’s still losing money or anything. The top tech companies do have a very strong profit position right now. But Apple has the strongest position of all.”

Rar ne este data sa vedem afirmatii de acest gen facute de catre co-fondatorul unei companii despre o companie competitoare, iar asta arata cat respect are Gates pentru Apple.

 

35 COMENTARII

  1. Pai Jobs a fost un geniu, Bill Gates un om admirabil
    Geniile sunt in general oameni bolnavi si ciudati le functioneaza altfel creierul

  2. Jobs a fost un despot cu tulburare de personalitate. Ăla nu este leadership să terorizezi oamenii. Mă rog… Ce să înțelegi tu?

    Bill Gates este un geniu, și atitudinea lui este ireproșabilă. În adolescență a inventat limbajul de programare “Basic”, a făcut primul milion de dolari înainte de vârsta de 30 ani.
    Acum, după ce a ajuns miliardar, donează miliarde de dolari pentru binele omenirii. Jobs nu a donat niciodată, și asta spune multe despre cei doi.

  3. Doneaza cum a donat si in Romania, sub forma de spaga, ca sa cumpere toata lumea licențe Windows …cel mai mare corupător al omeniri

  4. HAHAHAH …A MURIT DE OFTICA SI NU DE CANCER>…..asta este noua…tipic IQ lui georgel si a lui Viorel…nu este de mirare ca sunteti saracii acestui site

  5. Uimitoare în alte feluri, ca în privința tehnologiei sunt ultimii, sau mai bine zis nu au tr cu ea….. Uitați-vă la produsele Apple și la cele ale concurentei , se vede de la 5 poste depărtare care sunt mai evoluate, cu inovații și care sunt cele mai capabile companii în domeniu

  6. Doar cei ce nu au nicio treaba cu ce inseamna o companie pot zice altceva.

    Apple este Dumnezeu pe Pamant si cei ce traiesc acum ar trebui sa se bucure ca au trait in aceleasi vremuri cu Apple

    Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a oferit noroc in bani

    Ca am trait in aceleasi vremuri cu Michael Jackson, cu Apple, si NU IN ULTIMUL RAND cu admin acestui site NR1 cel putin din ROMANIA, zaone

  7. “Rar ne este data sa vedem afirmatii de acest gen facute de catre co-fondatorul unei companii despre o companie competitoare, iar asta arata cat respect are Gates pentru Apple”

    Asta ne arată ce caracter deosebit are Bill Gates, și că dă dovadă de leadership ireproșabil.
    Este admirabilă atitudinea lui Gates, în total contrast față de cea a răposatului Jobs care l-a criticat și umilit pe la spate pe salvatorul său. O așa atitudine… de toată jena, și mă refer la cea a răposatului.

  8. Ei nu au forum, nu au unde sa scrie si de aceea, vin peste noi, ca “jamaicanii” la cersit in alte tari ca in Ro nu ii baga nimeni in seama

  9. nu uita..aici vorbeste un om in viata despre o companie lansata de un om ce nu mai este in viata…asa cum este la noi pe planeta, omul trebuie sa se duca draq ca sa fie apreciat….deci, nu avem de unde sa stim ca Steve nu ar fi spus lucruri formidabile despre Bill Gates daca acesta din urma ar fi decedat inaintea lui

  10. a?? ba tu chiar vorbesti serios cand dai asemenea comentarii?
    Nu era vorba de traducere ci vorba de un “statement”
    Doamne ce copil incult esti

  11. Apreciata de Bill Gates? Nu prea având în vedere ca Bill Gates a interzis propriilor copii sa dețină produse Apple

  12. ????????? Iti dai seama ce plăcere e sa scrii pe idevice cu asa clientela selecta “înțeleaptă și f bine informata ”
    Acest site se respecta maxim ???

  13. Ce îmi place sa îmi petrec timpul liber citind com de la oițe fanatiste activate la adevărul deranjant pt ei… Pur și simplu bubuie de frustrare ca bug-urile de pe ios ???
    Nu știu matusalem cât de mocofani pot fi samsonisti dar știu cât de jeggy au susținătorii Apple caracterul… Ex :Alex @, Ioan (gura de aur, dar nu sfânt ????) și Liviu87 (1900 toamna ???)
    Ar fi crima împotriva naturii sa aveți copii dar sa r înțelege perfect motivele pt care întreaga planeta întra în război și de ce Trump e președintele SUA

  14. Dacă câștigi o vizita în Campusul Apple și Cook e ghidul tău orice ai face asigurate ca mergi pe scări întotdeauna și nu cu liftul ca să elimini riscul de a rămâne blocat cu el în în lift pt ca dacă se întâmplă asta o sa porți o fundă roz în par ?????